Paraqitje e detajuar e regjistrimeve të gjetura

Përshkrimi sipas ISBD
1
Titulli
Të rimendojmë zhvillimin dhe integrimin : konferencë ndërkombëtare shkencore në
ditët e studimeve shqiptare, edicioni I : Tiranë, 1-4 maj 2014 : proceedings
Autorët kolektivë
Universiteti Europian i Tiranës
Botuar
Tiranë : UET Press, 2015
Të dhëna fizike
624 f. ; 29 cm.
Shënime
Tit. edhe angl. e frëngj. - Bibliogr. në fund të kumtesave. - L. 2000, pa tir.
Fjalët kyše
Shkenca shoqërore
Integrimi social
Konferenca
Termat gjeografikë
Shqipëri
Kosovë
Klasifikimi dhjetor
3(496.5) (062)
3(497.115) (062)

Të dhëna për ekzemplarin
Numri i inventarit Gjendja Lloji i huazimit Numri i vendit
S.000365178  gjendet  normal  s.455.a.44 
S.000365179  gjendet  normal  s.455.a.45 
S.000365180  gjendet  normal  s.455.a.46 
S.000365181  gjendet  normal  s.455.a.47 
Ar.000092573  gjendet  sallŰ  ar.162.a.24 

New search