Paraqitje e detajuar e regjistrimeve tė gjetur

Pėrshkrimi sipas ISBD
1
Titulli
Natyra dhe shoqëria : për vitin e parë dhe të dytë të arsimit fillor të të
rriturve
Autorėt
Islam Krasniqi
Hajrullah Koliqi
Abdullah Vokrri (red.)
Botuar
Prishtinë : ETMM, 1981
Tė dhėna fizike
152 f. : me il. ; 24 cm.
Fjalėt kyēe
Natyra
Shkenca shoqërore
Tekste mësimore
Klasifikimi dhjetor
502 (075.4)
3 (075.4)

Tė dhėna pėr ekzemplarin
Numri i inventarit Gjendja Lloji i huazimit Numri i vendit
S.000198754  gjendet  sallė  s.185.b.33 

New search