Paraqitje e detajuar e regjistrimeve tė gjetur

Pėrshkrimi sipas ISBD
1
Titulli
Dituri shoqërie : për klasën 4 të shkollë fillore : përkthim
Autorėt
Jashar Rexhepagiq
Velizar Nedovic
A. Ramaj (red.)
Botuar
Prishtinë : Enti i Teksteve dhe i Mjeteve Mësimore, 1988
Tė dhėna fizike
161 f. : me il. ; 24 cm.
Fjalėt kyēe
Shkenca shoqërore
Tekste për shkollat 8-vjeçare
Klasifikimi dhjetor
3 (075)

Tė dhėna pėr ekzemplarin
Numri i inventarit Gjendja Lloji i huazimit Numri i vendit
Ar.000045488  gjendet  sallė  ar.62.c.42 

New search