Paraqitje e shkurtër e regjistrimeve të gjetura

Numri i regjistrimeve të gjetura është 66 dhe numri i regjistrimeve të shfaqura është 66.
Një paraqitje më e detajuar e regjistrimit mund të përftohet pasi ju të klikoni paraqitjen e shkurtër të tij. Gjithashtu ju mund të shënoni regjistrimet dhe të shtypni butonin "Shfaq detajet" për një paraqitje më të detajuar.
1 Shtëpia misterioze : novelë / Honore de Balzac; Klio Evangjeli
2 Sarrazini. Mesha e ateistit : novela / Honore de Balzac; Blerta Nace; Xhevat Lloshi
3 Shtëpia misterioze : novelë / Honore de Balzac; Klio Evangjeli; Bujar Hudhri
4 Vendetta : novelë / Honore de Balzac; Klio Evangjeli; Bujar Hudhri
5 Xha Gorio : roman / Honore de Balzac; Enver Fico
6 Një dashuri në shkretërirë : novelë / Honore de Balzac; Kostandin Lera; Odhise K. Grillo
7 Dukesha de Lanzhé : roman / Honore de Balzac; Lazam Koldashi; Marie Mato
8 Gruaja tridhjetëvjeçare : roman / Honore de Balzac; Lazam Koldashi; Marie Mato
9 Vallja e stemave (Skena të jetës private) : novelë / Honore de Balzac; Agroland Rama; Greta Abazi
10 Kushërira Betë : roman / Honore de Balzac; Dajana Baça; Marie Mato
11 Pjereta : roman / Honore de Balzac; Klio Evangjeli
12 At' Gorioi : roman / Honore de Balzac; Valbona Veliu; Sokol Jakova
13 Lettres a l'étrangère : (1842-1844) / Honore de Balzac
14 Xha Gorioi : roman / Honore de Balzac; Enver Fico
15 Shtëpia misterioze : novelë / Honore de Balzac; Klio Evangjeli
16 Pjereta : roman / Honore de Balzac; Kadri Serani; Bahir Avdiko
17 Iluzionet e humbura : roman / Honore de Balzac; Klio Evangjeli; Xhevat Beqaraj
18 Novela... / Honore de Balzac
19 Lëkura e shagrenit : roman / Honore de Balzac; Klio Evangjeli; Loredan Bubani
20 La Peau de chagrin / Honore de Balzac
21 Kolonel Shaber : novelë / Honore de Balzac; Elona Hysniu
22 Kolonel Shaberi : novelë / Honore de Balzac
23 Shkëlqimi dhe mjerimi i kurtizaneve : (Komedia njerëzore) : roman / Honore de Balzac; Sotir Caci; Loredan Bubani
24 Brengat e anglezkës lozonjare & zakone të tjera aristokratiko-kafshërore : novela & përmbledhje / Honore de Balzac; Agroland Rama; Greta Abazi
25 Evgjeni Grande / Honore de Balzac
26 Evgjeni Grande : roman / Honore de Balzac; Nonda Bulka
27 Evgjeni Grande / Honore de Balzac; Nonda Bulka
28 Evgjeni Grande / Honore de Balzac; Nonda Bulka
29 Evgjeni Grande / Honore de Balzac; Nonda Bulka; Sotir Caci
30 Fajdexhiu Gobseck / Honore de Balzac; Tajar Zavalani
31 Fshatarët : roman / Honore de Balzac; Klio Evangjeli; Dorina Paço
32 Gobseku : novelë / Honore de Balzac; Vedat Kokona
33 Fajdexhiu Gobseck / Honore de Balzac; Tajar Zavalani
34 Xha Gorioj / Honore de Balzac; Enver Fico
35 Xha Gorioi / Honore de Balzac; Enver Fico
36 Xha Gorioi / Honore de Balzac
37 Shtëpia misterioze : novelë / Honore de Balzac; Klio Evangjeli; Eqerem Biba
38 Pjereta : roman / Honore de Balzac; Klio Evangjeli; Luan Rexhepi
39 Pjereta / Honore de Balzac; Klio Evangjeli
40 Iluzionet e humbura : roman / Honore de Balzac; Klio Evangjeli; Dorina Paço
41 Iluzionet e humbura : ( Komedia njerëzore ) : roman / Honore de Balzac; Klio Evangjeli
42 Kushëriri Pons : roman / Honore de Balzac; Sotir Caci
43 Lëkura e Shagrenit : roman filozofik / Honore de Balzac; Klio Evangjeli; Dorina Paço
44 Shkëlqimi dhe mjerimi i kurtizaneve : ( Komedia njerëzore ) : roman / Honore de Balzac; Sotir Caci
45 Shkëlqimi dhe mjerimi i kurtizaneve : ( Komedia njerëzore ) : roman / Honore de Balzac; Sotir Caci
46 Eugénie Grandet : abrége et adapté : për shkollat e mesme / Honore de Balzac; Bardhyle Dhima; Vandush Vinçani
47 Si të tjerët / Honore de Balzac; Valbona Xhafa; Luan Xhafa
48 Gruaja tridhjetëvjeçare : roman / Honore de Balzac; Luftar Hyka
49 Evgjeni Grande : roman / Honore de Balzac; Nonda Bulka; Liri Gëzhilli
50 Xha Gorioi : roman / Honore de Balzac; Enver Fico; Bahir Avdiko
51 Lënesha : roman / Honore de Balzac; Feride Papleka; Xhevahir Lleshi
52 Fajdexhiu Gobsek : roman / Honore de Balzac; Tajar Zavalani; Majlinda Cami
53 Evgjeni Grande / Honore de Balzac; Feride Papleka
54 Kryevepra e panjohur = Le Chef-d'oeuvre inconnu / Honore de Balzac; Krenar Zejno
55 Xha Gorioi : roman / Honore de Balzac; Nelson Qirjaku
56 Dukesha dë Lonzhe : roman / Honore de Balzac; Altin Pleqi
57 Merkadet (Afaristi) : komedi në tre akte / Honore de Balzac; Çlirim Gega; Milianov Kallupi
58 Komedia njerëzore e Balzakut, për gratë, politikanët, dashurinë,... , të ndyshme / Honore de Balzac; Vasilika Michalas
59 Lui Lamberi : roman / Honore de Balzac; Altin Pleqi; Artian Guskiqi
60 Pjereta : roman / Honore de Balzac; Klio Evangjeli; Xhevat Lleshi
61 Naiviteti / Honore de Balzac
62 Serrazini / Honore de Balzac
63 Jeta e një artisti të madh : [Anekdota] / Honore de Balzac
64 Sarraziu : kushtuar zotit Sharl Dë Bernar Dy Grail / Honore de Balzac
65 Faqe nga korrespondenca / Honore de Balzac; Nazmi Seitaj
66 Trëndafilat e Balzakut : letrat e dashurisë së shkrimtarit të madh francez / Honore de Balzac

Show details      New search