Paraqitje e shkurtër e regjistrimeve të gjetura

Numri i regjistrimeve të gjetura është 10 dhe numri i regjistrimeve të shfaqura është 10.
Një paraqitje më e detajuar e regjistrimit mund të përftohet pasi ju të klikoni paraqitjen e shkurtër të tij. Gjithashtu ju mund të shënoni regjistrimet dhe të shtypni butonin "Shfaq detajet" për një paraqitje më të detajuar.
1 Zemër qeni : roman / Mihail A. Bulgakov; Robert Vullkani; Dalan Shapllo
2 Mjeshtri dhe Margarita : roman / Mihail A. Bulgakov; Lili Bare; Dalan Shapllo
3 Letrat drejtuar Stalinit : letërsia dhe arti nën diktaturë. Artet në Rusi nën sundimin e Stalinit / Isaiah Berlin / Mihail A. Bulgakov; Isaiah Berlin; Kostaq Xoxa; Flori Slatina
4 Mjeshtri dhe Margarita : roman / Mihail A. Bulgakov; Lili Bare; Dalan Shapllo
5 Maestro e Margarita / Mihail A. Bulgakov; Mehmet Kraja; Ali Podrimja
6 Mjeshtri dhe Margarita / Mihail A. Bulgakov; Lili Bare
7 Mjeshtri dhe Margarita / Mihail A. Bulgakov; Aleksandër Koli
8 Garda e bardhë : roman / Mihail A. Bulgakov; Aleksandër Koli
9 Atak nevrastenie : [Nga romani "Shënimet e një të vdekuri"] / Mihail A. Bulgakov; Agron Tufa
10 A kam unë vend këtu? : [letër e autorit drejtuar udhëheqjes së BRSS] / Mihail A. Bulgakov; Agron Tufa

Show details      New search