Paraqitje e shkurtër e regjistrimeve të gjetura

Numri i regjistrimeve të gjetura është 27 dhe numri i regjistrimeve të shfaqura është 27.
Një paraqitje më e detajuar e regjistrimit mund të përftohet pasi ju të klikoni paraqitjen e shkurtër të tij. Gjithashtu ju mund të shënoni regjistrimet dhe të shtypni butonin "Shfaq detajet" për një paraqitje më të detajuar.
1 Historia e teatrit botëror / Kudret Velça; Gjergj Zheji; Nexhip Gami; Bardhyl Kosova; Refik Kadija; Qevqep Kambo; Gëzim Erebara; Marie Mato
2 Hordubal : roman / Karel Èapek; Gëzim Erebara; Loredan Bubani
3 Ushtari i mirë Shvejk : roman / Jaroslav Hasek; Gëzim Erebara; Tonin Bushati; Flora Koka
4 Historia e traktorit të Stalingradit / Julius Fucik; Gëzim Erebara; Tonin Bushati
5 Fati i ushtarit të mirë Shvejk gjatë luftës botërore / Jaroslav Hasek; Gëzim Erebara; Tonin Bushati
6 Fati i ushtarit të mirë Shvejk gjatë luftës botërore / Jaroslav Hasek; Gëzim Erebara; Tonin Bushati
7 Ushtari i mirë Shvejk : roman / Jaroslav Hasek; Gëzim Erebara; Tonin Bushati; Jorgji Doksani
8 Ushtari i mirë Shvejk : roman / Jaroslav Hasek; Gëzim Erebara; Tonin Bushati; Jorgji Doksani
9 Ushtari i mirë Shvejk : roman / Jaroslav Hasek; Gëzim Erebara; Tonin Bushati
10 Arti më i ri i shekullit :100 vjet kinematografi / Gëzim Erebara
11 Çmimi "Shqiponja" për filmin më të mirë :Intervista e regjisorit të Kinostudios Gëzim Erebara / Gëzim Erebara
12 Fransua Tryfo :pishtar i vërtetë i vlerave filmike / Gëzim Erebara
13 Lukino Viskonti :Në nivelet më të larta të kinematografisë botërore / Gëzim Erebara
14 Si bëhet letërsia botërore / Karel Èapek; Gëzim Erebara
15 Në mes dy puthjeve : [Tregim] / Karel Èapek; Josef Èapek; Gëzim Erebara
16 " Filmi bëhet siç duhet, lind një terren, jashtë ideologjisë" / Gëzim Erebara; Leon Qafzezi
17 Si bëhet letërsia botërore / Karel Èapek; Gëzim Erebara
18 Gjurmët / Karel Èapek; Gëzim Erebara
19 Si bëhet letërsia / Karel Èapek; Gëzim Erebara
20 Në mes dy puthjeve / Karel Èapek; Gëzim Erebara
21 Gëzim Erebara : Dashuria ime me letërsinë çeke : Përkthyesi rrëfen peripecitë e tre botimeve të plota të "Ushtarit të mirë Shvejk" nga i famshmi Hashek / Gëzim Erebara
22 [ Poezi] / Odillo Stadicky; Gëzim Erebara
23 Termix / S. M. Brumfeld; Gëzim Erebara
24 Si bëhet historia botërore / Karel Capek; Gëzim Erebara
25 Në mes dy puthjeve : [tregim] / Karel Capek; Josef Çapek; Gëzim Erebara
26 Si bëhet letërsia botërore / Karel Capek; Gëzim Erebara
27 Historia e vitit `76, kur kali i Petrit Dumes u internua në fshatrat e Përmetit : ekipi i Kinostudios do të sorrollatej derisa të siguronte një leje të kalit për të lozur në filmin "Pylli i lirisë" / Gëzim Erebara; Fatos Veliu

Show details      New search