Paraqitje e shkurtër e regjistrimeve të gjetura

Numri i regjistrimeve të gjetura është 33 dhe numri i regjistrimeve të shfaqura është 33.
Një paraqitje më e detajuar e regjistrimit mund të përftohet pasi ju të klikoni paraqitjen e shkurtër të tij. Gjithashtu ju mund të shënoni regjistrimet dhe të shtypni butonin "Shfaq detajet" për një paraqitje më të detajuar.
1 Nëna kangur, një shpresë për fëmijët prematurë / Andrea Gudha; Eduard Tushe; Orion Gliozheni; Fjodor Kallajxhi; Jean-Christophe Mercier
2 Ç'ia thoshte bilbili... : album muzikor / Andrea Gudha
3 Vështrim historik i organeve drejtuese të shëndetësisë shqiptare : 1912-2000 / Andrea Gudha; Flamur Tartari; Rozeta Bezhani; Emil Cimbi; Auron Cara
4 Jetë tjetër... : dyzet e dy rrëfime : antologji me krijime të mjekëve / Andrea Gudha; Xhevahir Spahiu
5 Manual teknik : infermierja në shërbimin pediatrik (spitalor) : përshtatur dhe për studentët e Shkollës së Lartë të Infermierisë / Andrea Gudha; Violeta Kutra
6 Në kujtesën e një mjeku : retrospektivë- rrëfime rastesh : 1980-1992 / Andrea Gudha; Violeta Kutra
7 Manual teknik : për infermierët e shërbimit pediatrik (spitalor) : përshtatur dhe për studentët e Shkollës së Lartë të Infermierisë / Andrea Gudha; Violeta Kutra
8 V.1 : 1,2,3,4,5,6 : standartizim, decentralizim, partneritet, integrim / Andrea Gudha; Albana Demirxhiu
9 Fakulteti i mjekësisë : 50 vjet histori : (1952-2002) / Andrea Gudha; Kristo Pano
10 Menaxhimi i burimeve infermierore : vlerësimi, formimi i vazhdueshëm : manual për kujdesjet infermierore / Kimete Kadesha; Andrea Gudha
11 Në kujtesën e një mjeku : retrospektivë, rrëfime rastesh : 1980-1992 / Andrea Gudha; Violeta Kutra
12 Kujdesjet infermierore në shërbimin pediatrik : përshtatur dhe per studentët e Shkollës së Lartë të Infermierisë: manual teknik / Andrea Gudha; Violeta Kutra
13 Goudas (Gudha) familje e madhe dhe e vjetër .... : shqip, frëngjisht, anglisht / Andrea Gudha; Vasil Gudha; Shpëtim Doda; Xhevahir Spahiu; Violeta Kutra
14 Vasil Gudha, luftëtari epiriot i 1821-shit, zv. gjeneral dhe sekretar i Marko Boçarit dhe Anastas Gudha mjek, politikan, shkrimtar, "Plutarku i Ri" : jeta dhe vepra e tyre / Stefanos Betis; Stavri Llazo; Andrea Gudha; Xhevahir Spahiu; Violeta Gudha (Kutra)
15 Diarretë e mprehta me dehidrim të rëndë / Andrea Gudha; Emil Cimbi
16 Vlora në rrjedhën e shekujve : monografi për shëndetësinë / Hito N. Jaze; Andrea Gudha; Vrikla Dhefto (Jaze)
17 Ligji i Urdhrit të Infermierit të Shqipërisë. Statuti i Urdhrit të Infermierit të Shqipërisë. Kodi deontologjik. Dokumente shtojcë : dokument themeltar / Sabri Skënderi; Martina Gjyzeli; Eduard Qazimi; Mimoza Bima; Andrea Gudha
18 Shqipëria përballë epidemive : gripi i ri nga virusi A (H1N1) / Andrea Gudha; Pëllumb Pipero; Marsida Duli
19 Manual teknik për kuadrot e mesme të shërbimit pediatrik / Andrea Gudha
20 Historia e mjekësisë : e ilustruar / Andrea Gudha; Fedhon Meksi
21 Kirurgjia plastike e fytyrës / Kostandin Balloma; Pjerin Radovani; Andrea Gudha
22 Rrugëtimi i Çajupit, 150 vjet më pas : monokomedi e vogël hyjnore me dy akte / Andrea Gudha; Çerçiz Loloçi
23 Muzikoterapia : mjekësi-muzikë-psikologji / Andrea Gudha; Sara Gudha; Ilia Balloma
24 Anemia në sëmundjet kronike të veshkave / Arjan Hamiti; Nestor Thereska; Edmond Pistulli; Andrea Gudha
25 Libreza e praktikës : (praktikum) : praktikë profesionale 1 : dega mami / Pirro Prifti; Indrit Bimi; Andrea Gudha
26 Libreza e praktikës : praktikë profesionale 2 : dega mami / Pirro Prifti; Indrit Bimi; Andrea Gudha
27 Libreza e praktikës : (praktikum) : kursi praktikë profesionale 1 : dega infermieri e përgjithshme / Pirro Prifti; Indrit Bimi; Andrea Gudha
28 Libreza e praktikës : (praktikum) : praktikë profesionale 2 : dega infermieri e përgjithshme / Pirro Prifti; Indrit Bimi; Andrea Gudha
29 Praktikë profesionale : praktikum : dega master profesional "Infermieri Kirurgjikale" / Pirro Prifti; Indrit Bimi; Andrea Gudha
30 Dr. Vasili i madh dhe Dr.Vasili i vogël : [Vasil Laboviti dhe Vasil Jorgji, historia e mjekësisë gjirokastrite] / Andrea Gudha
31 Doktorët babë e bir : Një jetë në kufijtë e legjendës : [Dr. Aleksandër Kalivopulli, Kristo Kalivopulli] / Andrea Gudha
32 Faleminderit Kadare! : [Ismail Kadare, "Darka e gabuar"] / Andrea Gudha
33 Mjekimi i diarreve të mprehta në dehidrim të rëndë në repartin e pediatrisë spital-Gjirokastër : disert. për marrjen e gradës shkencore "Kandidat i shkencave" / Andrea Gudha

Show details      New search