Paraqitje e shkurtër e regjistrimeve të gjetura

Numri i regjistrimeve të gjetura është 13 dhe numri i regjistrimeve të shfaqura është 13.
Një paraqitje më e detajuar e regjistrimit mund të përftohet pasi ju të klikoni paraqitjen e shkurtër të tij. Gjithashtu ju mund të shënoni regjistrimet dhe të shtypni butonin "Shfaq detajet" për një paraqitje më të detajuar.
1 Me 10 mijë dollarët e Hollivudit... "Ç'vlejnë përrallat nga e kaluara. Unë dua këngën" :Intervistë me Merita Halilin / Merita Halili
2 Shpërblimet nuk e bëjnë askë këngëtar / Merita Halili
3 Si i kam bërë për vete amerikanët : [Intervistë me këngëtaren] / Merita Halili
4 " Dëshiroj të kthehem në Shqipëri" : [intervistë me këngëtaren e njohur të muzikës popullore] / Merita Halili; Blerina Goce
5 Unë, midis Nju Xhersit dhe Tiranës / Merita Halili; Anila Çuli
6 Vetëm kënga na shlosh nga stresi i jetës : [flet këngëtarja që jeton në SHBA] / Merita Halili; Oliverta Lila
7 Më mungon shumë spektatori i Shqipërisë / Merita Halili; Rajmonda Shundi
8 Një zë shqiptar në SH.B.A. / Merita Halili; Milena Selimi
9 Repertori im, këngët që i pëlqejnë shqiptarëve : [flet nga Nju-Jorku, këngëtarja] / Merita Halili; Flora Nikolla
10 Do rikthehem me një recital të madh / Merita Halili; Oliverta Lila
11 Nuk do të devijoj kurrë nga linja ime në krijimtarinë popullore : këngëtarja e njohur flet për rikthimin pas 3 vitesh në skenën shqiptare / Merita Halili; Julia Vrapi
12 Linda në skenën shqiptare, i përkas këtij vendi ! : artistja e mirënjohur, rrëfim mbi jetën karrierën artistike në SHtetet e Bashkuara / Merita Halili; Izaura Ndoj
13 Unë këndoj dhe do këndoj vetëm këngë shqiptare : flet këngëtajra e mirënjiohur / Merita Halili; Fadil Shehu

Show details      New search