Paraqitje e shkurtër e regjistrimeve të gjetura

Numri i regjistrimeve të gjetura është 22 dhe numri i regjistrimeve të shfaqura është 22.
Një paraqitje më e detajuar e regjistrimit mund të përftohet pasi ju të klikoni paraqitjen e shkurtër të tij. Gjithashtu ju mund të shënoni regjistrimet dhe të shtypni butonin "Shfaq detajet" për një paraqitje më të detajuar.
1 Qytetërime të përkohshme : poezi / Gentian Çoçoli; Vera Isaku
2 Nesër : histori pa histori / Resul Jusufi; Vera Isaku
3 Vepra e plotë : Edipi mbret. Edipi në Kolonë. Antigona. Ajaksi. Elektra.Trakinëset. Filokteti / Sophocles; Gjon Shllaku; Vera Isaku
4 Dasmë në fund të shkurtit : roman / Agim Isaku; Vera Isaku
5 Fani del nga muzgjet : studime historike / Nikollë Loka; Vera Isaku
6 Shkopi : roman / Agim Isaku; Vera Isaku
7 Fate tullace : roman / Vera Isaku; Agim Isaku
8 Në Biarritz rri fati : poezi / Vera Isaku; Agim Isaku
9 Bazat e programimit në Gjuhën C dhe 100 programe ushtrimore / Skënder Osmani; Fatbardha Osmani; Vera Isaku
10 Shqiptarët nuk e njohin grinë : (publicistikë) / Vera Isaku; Dea Isaku
11 Asgjë përgjithmonë : tregime / Vera Isaku; Dea Isaku
12 Libër i hapur : ruset në Shqipëri / Vera Isaku; Loredan Bubani
13 Mes totalitarimit të zbehtë e demokracisë së deformuar / Vera Isaku
14 Nihilizmi dhe Koncerti i Vitit të Ri: Megjithëse e zbehtë anologjia, ato të kujtojnë të pasuksesshmit e fushës së letrave që për t'u evidentuar si të talentuar, i sulen mohues Kadaresë / Vera Isaku
15 Demokracia është një vlerë e jo një regjim / Vera Isaku
16 "Në këtë botë askush nuk di çfarë është e vjetër e çfarë e re" / Vera Isaku
17 Kultura në tranzicionin demokratik / Vera Isaku
18 Intelektualët dhe pasiviteti i tyre / Vera Isaku
19 Mes iluzioneve dhe zhgënjimeve : me autoren e rrëfimit autobiografik "Qëllime të mira" / Vera Isaku; Arta Marku
20 A janë të kulturuar shqiptarët / Vera Isaku
21 Persekutime... dhe tradhëti bashkëshortore : ruset në Shqipëri : [me autoren e veprës "Libër i hapur"] / Vera Isaku; Arta Marku
22 Dita më e vështirë e jetës, kur hodhëm Enverin në tokë : flet shkrimtarja dhe gazetarja e parë femër që mori pjesë në themelimin e PD / Vera Isaku; Albert A. Zholi; Valdete Antoni

Show details      New search