Paraqitje e shkurtër e regjistrimeve të gjetura

Numri i regjistrimeve të gjetura është 89 dhe numri i regjistrimeve të shfaqura është 89.
Një paraqitje më e detajuar e regjistrimit mund të përftohet pasi ju të klikoni paraqitjen e shkurtër të tij. Gjithashtu ju mund të shënoni regjistrimet dhe të shtypni butonin "Shfaq detajet" për një paraqitje më të detajuar.
1 Shkolla-Bordi-Komuniteti / Vedat Demiraj; Ilir Kanini
2 Arsimi në Shqipëri në vitet e Luftës së Parë Botërore : (zona e pushtimit Austro-Hungarez) : 1916-1918 / Ilir Kanini; Taras Begeja
3 Politikat dhe reformat arsimore / Erleta Mato; Jora Mato; Ilir Kanini
4 20-vjet nga historia e një gazete : permbledhje artikujsh, botuar në gazetën " Mësuesi" : 1983-2003 / Ilir Kanini; Taras Begeja
5 Fjalë dhe shprehje latine / Taras Begeja; Ilir Kanini
6 Manual i pedagogjisë së përgjithshme / Franco Frabboni; Franca Pinto Minerva; Alketa Ylli; Kozeta Noti; Ilir Kanini
7 Psikologjia e zbatuar në mësimdhënie / Robert F. Biehler; Jack Snowman; Ylli Pango; Ilir Kanini
8 Në gjurmët e një didakti : nga veprimtaria dhe trashëgimia e didaktit Shefik Osmani / Njazi Kazazi; Ilir Kanini
9 Gati për në shkollë : fletë pune për fëmijët që ndjekin mësimet në klasat përgatitore të hapura pranë shkollave 9-vjeçare / Erleta Mato; Majlinda Lleshi; Edlira Sina; Ilir Kanini
10 Gati për në shkollë : udhëzues për mësuesit që punojnë me klasat përgatitore të hapura pranë shkollave 9-vjeçare / Erleta Mato; Edlira Sina; Kozeta Noti; Majlinda Lleshi; Konstandina Keruti; Ilir Kanini
11 Gati për në shkollë : udhëzues për prindër dhe mësues për vlerësimin e njohurive dhe aftësive të fëmijëve 5-6 vjeç që ndjekin klasat përgatitore të hapura pranë shkollave 9-vjeçare / Erleta Mato; Majlinda Lleshi; Edlira Sina; Kozeta Noti; Ilir Kanini
12 Kush vdes i pari : roman / Alfred Kanini; Ilir Kanini
13 Nuk është ky deti : poezi / Irma Kurti; Ilir Kanini
14 Në borxh me dashurinë : poezi / Irma Kurti; Ilir Kanini
15 Dukuri që vazhdon të përsërite :Ka ende neglizhime në vlerësimin e nxënësve / Ilir Kanini
16 "Administrimi i një sistemi demokratik arsimor" : Seminar Kombëtar, organizuar nga Ministria e Arsimit dhe Sporteve në bashkëpunim me Këshillin e Evropës / Ilir Kanini
17 "Edukimi i të drejtave të njeriut në shkollë" : Seminar me drejtuesit e shkollave të kryeqytetit. organizuar nga Qendra Shqiptare e Dokumentacionit për të Drejtat e Njeriut në shkollë dhe Drejtoria Arsimore e Qytetit të Tiranës / Ilir Kanini
18 Më tepër vëmendje mjediseve dhe kualifikimit / Ilir Kanini
19 A dimë të vlerësojmë punën e nxënësve? / Ilir Kanini
20 Arsimi shqiptar ka nevojë për një reformë të thellë / Ilir Kanini
21 Ditë e arsimit profesional : Nga vizita e ministrit të Arsimit dhe Shkencës, prof. dr. Ethem Rukam në shkollën e mesme profesionale "Harry Fultz" në Tiranë dhe në të mesmen bujqësore të Golemit në rrethin e Kavajës / Ilir Kanini
22 Në fokus :Perspektiva e lëndës së historisë / Ilir Kanini
23 "Albinkus '96" : Panairi i arsimit dhe formimit profesional në Shqipëri / Ilir Kanini
24 Platforma pedagogjike e Drejtorisë së Përgjithshme të Arsimit (1916 - 1918) / Ilir Kanini
25 Për të talentuarit kemi nevojë në çdo kohë: [Alkid Ademi, Shkodër, fituesi i vendit III në Olimpiadën e Matematikës] / Ilir Kanini
26 Si do të mbyllet viti mësimor : [ Konsultë e organizuar nga zëvendësministri i Arsimit dhe Sporteve, z. Edmir Kapidani me specialistë] / Ilir Kanini
27 "TV - shkolla" / Ilir Kanini
28 Për here të parë nje revistë për edukimin parashkollor : [Parashkollorët] / Ilir Kanini
29 "Historia, shkolla, shoqëria" / Ilir Kanini
30 Kualifkimi ende në udhëkryq...! / Ilir Kanini
31 Shkëndija optimizmi: Sipas bisedës me z. Banush Banaj drejtor i drejtorisë arsimore të rrethit / Ilir Kanini
32 Më shumë të drejta, por edhe më shume përgjegjësi për drejtoritë arsimore ne rrethe : Nga takimi i Ministrit të Arsimit, Edmond Lulja, me drejtuesit e drejtorive arsimore në rrethe / Ilir Kanini
33 Shkollë që do të shpjerë përpara ekonominë e tregut :[Shkolla e mesme -pilot teknike -ekonomike Tiranë] / Ilir Kanini
34 Kopsht -pilot në kryeqytet / Ilir Kanini
35 Gjergj Fishta: "Shqiptarët dhe të drejtat e tyre" / Ilir Kanini
36 Vedat Kokona / Ilir Kanini
37 A përdorin nxënësit drogë? / Ilir Kanini
38 Konferenca I Kombëtare e Arsimit Parashkollor / Ilir Kanini
39 Të korruptuarit, nuk kanë vend në institucionet tona arsimore: Nga takimi i Ministrit të Arsimit dhe Shkencës, prof. dr.Ethem Ruka me drejtuesit e drejtorive të Dikasterit / Ilir Kanini
40 Shkollë e nderuar, me emër të nderuar :Festohet 35 vjetori i hapjes së shkollës së mesme të arsimit të përgjithshëm "Ismail Qemali" në kryeqytet / Ilir Kanini
41 Nga analiza vjetore e Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës / Ilir Kanini
42 "Mësuesit janë njerëzit më fisnikë të kësaj shoqërie" :Nga interpelanca e ministrit të Arsimit dhe të Shkencës, prof. dr. Ethem Ruka / Ilir Kanini
43 Luigj Gurakuqi -një ndër konstruktorët e arsimit tonë kombëtar :Me rastin e 120 -vjetorit të lindjes / Ilir Kanini
44 "Zhvillimi i mendimit kritik gjatë leximit dhe shkrimit" / Ilir Kanini
45 Gjergj Pekmezi :1872-1938 [Albanolog dhe gjuhëtar shqiptar] / Ilir Kanini
46 Si po ecën reforma në arsim :Konferencë shtypi e ministrit të Arsimit , prof. dr. Xhezair Teliti / Ilir Kanini
47 Shkolla shqipe është e shenjtë / Ilir Kanini
48 Dritë për një periudhë pak të njohur / Ilir Kanini
49 Festë në Borsh :[Ceremonia e dhënies së titullit "Mësues i Popullit" Beqir Halil Haçit (pas vdekjes)] / Ilir Kanini
50 Historia kombëtare të zerë vendin që i takon :Konsultë e drejtuar nga Ministri i Arsimit, prof. dr. Xhezair Teliti për tekstin mësimor të shkollës së mesme "Historia e popullit shqiptar" / Ilir Kanini
51 Tre vendime me rëndësi për profilizimin e arsimit të mesëm të përgjithshëm / Ilir Kanini
52 Nga takimi i ministrit Teliti me Presidentin Rugova / Ilir Kanini
53 Një nga alternativat e para të arsimit parashkollor :Tryezë e rrumbullakët me specialistë e drejtues të arsimit nga Tirana e rrethet. Mori pjesë edhe Ministri i Arsimit prof. dr. Xhezair Teliti / Ilir Kanini
54 Thellim e konkretizim i mëtejshëm i bashkëpunimit në fushën e arsimit :Ministrat Teliti dhe Lombardi nënshkruan memorandumin e bashkëpunimit ndërmjet Ministrisë së Arsimit të Shqipërisë dhe Ministrisë së Arsimit të Italisë / Ilir Kanini
55 "Shkollat amerikane në Shqipëri" :[Me autor Iljaz Gogaj] / Ilir Kanini
56 Midis elektronikës, letërsisë, pikturës dhe...: [Bisedë me Albion Bogdani fitues i çmimit "Dea" në konkursin e krijuesve më të mirë mes shkollave të mesme] / Ilir Kanini
57 Mbledhja e II e Komisionit Këshillimor të Arsimit Parauniversitar :Mori pjesë edhe Ministri i Arsimit Prof. Dr. Xhevair Teliti / Ilir Kanini
58 Më tepër liri e besim tek mësuesi :Konsultë e drejtuar nga Ministri i Arsimit prof. dr. Xhezair Teliti për problemet e fillimit të vitit të ri shkollor / Ilir Kanini
59 Përmirësimi i cilësisë së mësimdhënies nëpërmjet përmirësimit të kualifikimit të mësuesve / Ilir Kanini
60 Nga analiza vjetore e arsimit / Ilir Kanini
61 "Përmirësimi i sistemit të drejtimit të shkollës" / Ilir Kanini
62 Standartet e reja kombëtare në arsin dhe përmirësimi i sistemit të drejtimit të shkollës :[Konferenca e IV kombëtare ] / Ilir Kanini
63 Ju përgëzoj që nderuat vendin tuaj. Kurs trajnimi i grupit të standardeve të arsimit parashkollor në Washington DC - SHBA / Ilir Kanini
64 Arsimi i lartë -Rruga drejt demokracisë dhe stabilitetit / Ilir Kanini
65 Takim informues për strategjinë afatmesme të arsimit / Ilir Kanini
66 Ministri Ruka zgjedh mësuesit kolonjarë për prezantimin e strategjisë së arsimit / Ilir Kanini
67 Sistemi modern informativ për arsimin shqiptar : [Intervistë me drejtorin e Drejtorisë Arsimore të Kërkimit Shkencor në Ministrinë e Arsimit dhe Shkencës] / Agim Minxhozi; Ilir Kanini
68 Sistem modern informativ për arsimin shqiptar : [Intervistë me drejtorin e Drejtorisë Arsimore të Kërkimit Shkencor në Ministrinë e Arsimit dhe Shkencës] / Agim Minxhozi; Ilir Kanini
69 Projekti "Tirana 2000" në prag të kurorëzimit : [Zhvillime pozitive në sistemin arsimor] / Ilir Kanini
70 Nga analiza vjetore e Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës / Ilir Kanini
71 39 vjet gazetë "Mësuesi" / Ilir Kanini
72 Mbledhje e përbashkët e komisionit qendror me përfaqësuesit nga diaspora : Për një abetare të përbashkët / Ilir Kanini
73 Përfundoi procesi zgjedhor në shkollat e larta / Ilir Kanini
74 Me çfarë dispozitash do të punojë sivjet shkolla? : 4 pyetje për dr. Eduard Osmani, drejtor i arsimit parashkollor dhe 8 - vjeçar në Ministrinë e Arsimit dhe Shkencës / Eduard N. Osmani; Ilir Kanini
75 "Shkolla shqiptare është një institucion i shenjtëruar me gjakun, djersën dhe mundin e shqiptarëve në shekuj" : Intervistë e Ministrit të Arsimit dhe të Shkencës Prof. Dr. Ethem Ruka me rastin e fillimit të vitit të ri mësimor 2000 - 2001 / Ethem Ruka; Ilir Kanini
76 Ministri Ruka bashkëbisedon me mësuesit pogradecarë / Ilir Kanini
77 Nga analiza vjetore e Ministrisë së Arsimit dhe të Shkencës / Ilir Kanini; Murat Gecaj
78 " Gjithësecili mund të mësojë një gjuhë të huaj" : [Viti Evropian i Gjuhëve dhe Media. Seminar trainues ndërkombëtar organizuar nga Këshilli i Evropës] / Ilir Kanini
79 Ministri Ruka prezanton idetë e reja për administrimin e sistemit parauniversitar / Ilir Kanini
80 Pilotim për vlerësimin e parë kombëtar : [Mbi krijimin e Qendrës Kombëtare të Vlerësimeve dhe Provimeve, sipas bisedës me drejtoren Shpresa Petrela] / Ilir Kanini
81 Nga mbledhja e komisionit qëndror, grupit të kurrikulës dhe komisioneve lëndore : [Në Ministrinë e Arsimit dhe Shkencës] / Ilir Kanini
82 Nesër : 7 Mars, Dita e Mësuesit / Ilir Kanini
83 Konferenca e Parë Kombëtare e Arsimit Fillor / Ilir Kanini
84 Gazetari më i vjetër i "Mësuesit" : [Murat Gecaj] / Ilir Kanini
85 Konferenca Kombëtare "Gjuha shqipe, leximi letrar dhe letërsia në shkollë" : Aktualitete dhe perspektiva [Edhe përshëndetje e ministrit Luan Memushi] / Ilir Kanini
86 Fillimet e kualifikimit të mësuesve në Shqipëri / Ilir Kanini
87 Arsimi në krahinën e Lezhës në vitet 1920 - 1924 / Ilir Kanini
88 Papunësia, si duhet të reagojë shteti / Ilir Kanini
89 Drejtoria e përgjithshme e arsimit dhe përpjekjet për zhvillimin e shkollës shqip 1916-1918 : disert. për marrjen e gradës shkenc. "Kandidat i shkencave" / Ilir Kanini; Qazim Kashari

Show details      New search