Paraqitje e shkurtër e regjistrimeve të gjetura

Numri i regjistrimeve të gjetura është 11 dhe numri i regjistrimeve të shfaqura është 11.
Një paraqitje më e detajuar e regjistrimit mund të përftohet pasi ju të klikoni paraqitjen e shkurtër të tij. Gjithashtu ju mund të shënoni regjistrimet dhe të shtypni butonin "Shfaq detajet" për një paraqitje më të detajuar.
1 Mom : Horaci dhe horri i Momos / Ilmi Kasemi
2 Njëzet vjet përpjekje e sakrifica :Disa mendime për skulptorin Arben Laze / Ilmi Kasemi
3 Fishta, intimitetet e priftit françeskan : [monumenti i Gjergj Fishtës] / Ilmi Kasemi; Esmeralda Bardhyli
4 Gjergj Fishta dhe zanat që më frymëzuan : [intervistë me skulptorin rreth monumentit të Fishtës] / Ilmi Kasemi; Oliverta Lila
5 Shtëpia, fëmija dhe arti bëhen pa leje : [me autorin e veprës monumentale të At Gjergj Fishtës] / Ilmi Kasemi; Flori Slatina
6 Lahuta është arma e shpirtit që lufton : [me autorin e veprës monumentale të At Gjergj Fishtës] / Ilmi Kasemi; Flori Slatina
7 Arti i vërtetë nuk matet me centimetra : [me autorin e veprës monumentale të At Gjergj Fishtës] / Ilmi Kasemi; Flori Slatina
8 Unë skulpturën e bëj për njerëzit : [me autorin e veprës monumentale të At Gjergj Fishtës] / Ilmi Kasemi; Flori Slatina
9 Figurat madhore të mos u jepen skulptorëve të kukullave : [me autorin e veprës monumentale të At Gjergj Fishtës] / Ilmi Kasemi; Flori Slatina
10 Të dalë ku të dalë se kemi Paskal : problemi i ngritjes së shtatores së Ismail Qemalit në Tiranë / Ilmi Kasemi
11 Piktorë dhe skulptorë burokratë e kanë bërë lesh e li Akademinë e Arteve : [intervista] / Ilmi Kasemi; Julia Vrapi

Show details      New search