Paraqitje e shkurtër e regjistrimeve të gjetura

Numri i regjistrimeve të gjetura është 9 dhe numri i regjistrimeve të shfaqura është 9.
Një paraqitje më e detajuar e regjistrimit mund të përftohet pasi ju të klikoni paraqitjen e shkurtër të tij. Gjithashtu ju mund të shënoni regjistrimet dhe të shtypni butonin "Shfaq detajet" për një paraqitje më të detajuar.
1 Krijime dhe flijime / Ramadan I. Sokoli; Ramadan Musliu; Fatos Kola
2 " Dy trofe të arta për skulptorët shqiptarë" : [studentë të Akademisë së Arteve në konkursin e skulpturës në Arçela të Italisë] / Fatos Kola; Admirina Peçi
3 Çelësat kopilë të perandorisë së kuqe : [autori polemizon me një shkrim të Suzana Varvarica, botuar në gazetën "Metropol", lidhur me mungesën e veprave të artit ne mjediset publike të Tiranës, problemet...] / Fatos Kola
4 Naxhi Bakalli, artisti dhe mësuesi i madh : refleksione teoriko - filozofike dhe analizë profesionale mbi krijimtarinë ndër dekada dhe veçanërisht mbi punimet e ekspozitës së piktorit, të titulluar "Enigma pezull" / Fatos Kola
5 Naxhi Bakalli, artisti dhe mësuesi i madh : refleksione teoriko - filozofike dhe analizë profesionale mbi krijimtarinë ndër dekada dhe veçanërisht mbi punimet e ekspozitës së piktorit, të titulluar "Enigma pezull" / Fatos Kola
6 Naxhi Bakalli, piktori shqiptar me famë kombëtare dhe ndërkombëtare / Fatos Kola; Astrit Kola
7 Shatërvanet demode dhe monumentet e shëmtuara të Tiranës / Fatos Kola; Petrika Grosi
8 Ilmi Kasmi ringjall Gjergj Fishtën : skulptura shqiptare njohu kryeveprën e saj të parë të shekullit XXI / Fatos Kola
9 Ramadan Sokoli, patriarku i etnomuzikologjisë sonë / Fatos Kola

Show details      New search