Paraqitje e shkurtër e regjistrimeve të gjetura

Numri i regjistrimeve të gjetura është 11 dhe numri i regjistrimeve të shfaqura është 11.
Një paraqitje më e detajuar e regjistrimit mund të përftohet pasi ju të klikoni paraqitjen e shkurtër të tij. Gjithashtu ju mund të shënoni regjistrimet dhe të shtypni butonin "Shfaq detajet" për një paraqitje më të detajuar.
1 40 [Dyzet] vjet PPSh. : Kongresi i 8-të : fotoekspozitë tematike / Petrit Kumi
2 Petrit Kumi [album] : jeta përmes objektivit : fotografi & shënime = Petrit Kumi : live through the lens : photographs & recollections / Petrit Kumi; Engjëllushe Shqarri; Vladimir Myrtezai; Minerva Dilaveri; Lumturi Prizreni
3 XX vjet / Petrit Kumi
4 Populli e Partia thesarët më të mëdha / Petraq Cici; Petrit Kumi
5 Mjeshtri që shkruan me drita : [intervistë me fotografin] / Petrit Kumi; Miranda Haxhia
6 Si realizova portretin e fundit të Enverit / Petrit Kumi; Alma Mile
7 Kur fotografoja të dashuruarit socialistë / Petrit Kumi; Oliverta Lila
8 Të ishe fotograf në kohën kur ndalohej puthja : fotografi [Petrit Kumi] sjell 100 foto nga krijimtaria para viteve '90 [ekspozita fotografike] / Petrit Kumi; Alma Mile
9 " Qëndrova besnik i fotografisë edhe në diktaturë" : [intervistë me fotografin] / Petrit Kumi; Izaura Ndoj
10 Si e fotografova Enver Hoxhën para se të ndërronte jetë : specialisti i fotografisë shqiptare Petrit Kumi, rrëfen punën me udhëheqjen : ja fotografitë e mia për Enverin, Mehmetin dhe Ramiz Alinë / Petrit Kumi; Albert A. Zholi
11 Enver Hoxha pozonte si aktor, Ramiz Alia modeli më i keq : [Intervistë me fotografin] / Petrit Kumi; Aida Tuci

Show details      New search