Paraqitje e shkurtër e regjistrimeve të gjetura

Numri i regjistrimeve të gjetura është 7 dhe numri i regjistrimeve të shfaqura është 7.
Një paraqitje më e detajuar e regjistrimit mund të përftohet pasi ju të klikoni paraqitjen e shkurtër të tij. Gjithashtu ju mund të shënoni regjistrimet dhe të shtypni butonin "Shfaq detajet" për një paraqitje më të detajuar.
1 Xhelozi vjeshte; Rezonancë e përkohëshme / Andamion Murataj
2 Filmat shqiptarë nuk bëhen me fjalë / Andamion Murataj; Oliverta Lila
3 Si i gjetëm të rinjtë shqiptarë që fituan në Berlinale : skenaristi tregon si u ngrit filmi, nga kërkimet, tek çmimi / Andamion Murataj; Alma Mile
4 " Falja e gjakut", rrëfim në Amerikë : intervistë me regjisorin amerikan dhe producentin shqiptar të filmit "Falja e gjakut" / Joshua Marson; Andamion Murataj; Beqir Sina
5 Koha për një histori të re : pas suksesit me filmin "Falja e gjakut", skenaristi kthehet sërish në Shqipëri për të realizuar një film për burrneshat / Andamion Murataj; Alda Bardhyli
6 Sfida ime me "Burrin e shtëpisë" : intervistë me kineastin / Andamion Murataj; Rovena Rrozhani
7 Një film për burrneshat me Uliks Fehmiun : një copëz nga jeta e Franit, një burrneshë shqiptare së cilës i duhet të punojë më shumë se një burrë për t'u mbijetuar vështirësive të jetës. Skenaristi tregon projektin / Andamion Murataj; Fatmira Nikolli

Show details      New search