Paraqitje e shkurtër e regjistrimeve të gjetura

Numri i regjistrimeve të gjetura është 95 dhe numri i regjistrimeve të shfaqura është 95.
Një paraqitje më e detajuar e regjistrimit mund të përftohet pasi ju të klikoni paraqitjen e shkurtër të tij. Gjithashtu ju mund të shënoni regjistrimet dhe të shtypni butonin "Shfaq detajet" për një paraqitje më të detajuar.
1 Tri motrat : rrëfenjë / Loni Papa; Dojna Nasi; Roland Gjoza
2 Biri i askujt : rrëfenja / Olimbi Vito; Loni Papa; Vehap Kokalari
3 Për një çast unë shkela ëndrrën : poezi / Liljana Furrxhi; Loni Papa
4 Gomari mëndjehollë : rrëfenja / Loni Papa; Roland Gjoza
5 Kënga e mjellmës : rrëfenja / Loni Papa; Roland Gjoza
6 Fije shprese : poezi / Ermelinda Sinani; Nasho Jorgaqi; Loni Papa
7 E sotmja është e premte : tregime / Ernest Hemingway; Artian Guskiqi; Loni Papa
8 Vegimet e një jete hije : një shkrim i ndaluar / Sadik M. Canko; Loni Papa
9 Njëzet e katër orë nga jeta e një gruaje. Momenti historik botëror i Vaterlosë / Stefan Zweig; Gjergj Zheji; Loni Papa; Ndriçim Kulla
10 Përbindëshi i Parisit : poezi / Altin Pleqi; Loni Papa
11 Floçka Ardë : rrëfenjë / Loni Papa; Roland Gjoza; Alma Xhafa
12 Përralla fluturuese / Loni Papa; Roland Gjoza
13 Vetëvrasja e një kohe të re : roman / Koskoçi; Loni Papa
14 Romeo, Zhuljeta dhe errësira : roman / Jan Otçenko; Haxhi Dabulla; Loni Papa
15 Iliada e Homerit / Stavri Trako; Loni Papa
16 Puthje djalli : poezi / Loni Papa; Dhori Qiriazi
17 Bektashizmi nën smogun e një libri / Sokrat Ahmataj; Loni Papa
18 Gishto trimi : novelë / Loni Papa; Dolli Gjinali
19 Megi : roman / Loni Papa
20 Ana : tregime / Leonora Duni; Loni Papa
21 Personale : poezi / Imelda Ahmataj; Loni Papa
22 Kur luaja me hënën... : skica letrare / Kujtim Ahmataj; Loni Papa
23 "Kur zemërohen dallandyshet" : tregim / Ilia Plaku; Loni Papa
24 Miu që hëngri macen : përralla / Loni Papa; Xhevat Beqaraj
25 Gjeniu i marrëzisë : drama / Loni Papa; Nasho Jorgaqi; Vath Koreshi
26 Cuca e maleve : (dramë në dy pjesë) / Loni Papa
27 Tundimi i shpresës : roman / Mehmet Hoxha; Loni Papa
28 Cuca e maleve : dramë në dy pjesë / Loni Papa
29 7 drama e komedi për fëmijë / Loni Papa; Agim Cerga
30 Nata lakuriqe : poezi / Kujtim Ahmataj; Loni Papa
31 Pjeri dhe Zhani : roman / Guy de Maupassant; Haxhi Dabulla; Loni Papa
32 Kozakët : novelë kaukaziane / Lev N. Tolstoj; Haxhi Dabulla; Loni Papa
33 Ujërat pranverore : roman / Ivan S. Turgenev; Haxhi Dabulla; Loni Papa
34 Afrika-Xhirafrika / L. Kondrashenko; Loni Papa
35 Hundëçipët : novelë / Loni Papa; Roland Gjoza
36 Cuca e maleve : dramë në 2 pjesë / Loni Papa
37 Cuca e maleve : dramë në dy pjesë / Loni Papa
38 Cuca e maleve : dramë në dy pjesë / Loni Papa
39 Cuca e maleve. Marga. Kalimi në urë / Loni Papa
40 Cuca e maleve : dramë në 2 pjesë / Loni Papa
41 Cuca e maleve : dramë në dy pjesë / Loni Papa
42 Cuca e maleve : dramë në dy pjesë / Loni Papa
43 Dac Maçi : komedi / Loni Papa
44 Duar dhe baltë : tregime / Loni Papa
45 Fillo këngën çifteli : vjersha / Loni Papa
46 Fundi i nje vjeshte : roman / Loni Papa
47 Gishto trimi : novelë / Loni Papa; Dolli Gjinali
48 Gurët e Kreshanës : dramë / Loni Papa
49 Historia e maçokut : përralla në vargje / Loni Papa
50 Ne gjahtarët e fshatit, dhe Lida jonë e dashur : novelë për fëmijë të moshës së mesme shkollore / Loni Papa
51 Një copë rrugë : dramë / Loni Papa
52 La Fille des Montagnes : drame / Loni Papa
53 Miu që hëngri macen / Loni Papa
54 Rasat e Eglës : rëfenja / Loni Papa; Kostandin Leli; Dolli Gjinali
55 Zbatharakët : dramë / Loni Papa
56 Motiv i vjetër; Mbrëmë; Pamje nga dritarja; Endër; Panteoni; Lajmotiv; Vrasja e hënës; Konsensur; Çarçafi i Penelopës; Hija; Eksod; Engjellperbindëshi; Zonjëza / Loni Papa
57 Shtëpia e pikëllimit / Loni Papa
58 [Poezi] / Loni Papa
59 Varri i qukapikut / Loni Papa
60 Hija / Loni Papa
61 Gozhda dhe vida; Rrëfenje; Vlerë / Loni Papa
62 Çarçaf i Penelopës / Loni Papa
63 Hija (ditar pa data) / Loni Papa
64 Hija (ditar pa data) / Loni Papa
65 Hija (ditar pa data) / Loni Papa
66 Kulpra / Loni Papa
67 [Poezi] / Loni Papa
68 Varri i qukapikut / Loni Papa
69 Bukla; Kujdesi i nuseve; Trishtili; Blatime; Sizifi; Konsensus; Në Parlamenti; I nderuari zoti qen / Loni Papa
70 Gratë e Zeusit; Hija; Kohë shiu; Kujdesi i nuseve; Luani dhe njeriu / Loni Papa
71 Zogat gjahtare dhe shqerrat e tërbuara / Loni Papa
72 Akti i detit / Loni Papa
73 Shtëpia e Pikëllimit (në fenjë) / Loni Papa
74 Këngë bastardësh / Loni Papa
75 Lule mimozat; Megi / Loni Papa
76 Vrasja e hënës; Endërr / Loni Papa
77 Si të luftojmë depresionin / Loni Papa
78 Drurët, gjallimet më të para të gjithësisë, pastaj erdhën njerëzit... :Meditim për librin e Niko Kacalidhës : "Profecitë e Drurëve" / Loni Papa
79 Do të ta kthej rininë...: [cikël poezish] / Loni Papa
80 Libri i diturisë ; Gomari mendjehollë : [Rrëfenja] / Loni Papa
81 Një kadipasha dhe një gomar kulpra / Loni Papa
82 Poetit allçak; Xha Stasi : [Poezi] / Loni Papa
83 Jetëshkrime; Brohorimë. - (Rrëfenjë) / Loni Papa
84 I paudhi : [Poezi] / Loni Papa
85 Daç Maçi : [Komedi] / Loni Papa
86 Si e shkrova "Cucën e maleve"? / Loni Papa
87 Lulemimozat / Loni Papa
88 Enveri ma shpëtoi "Cucën" : Rrëfimi i Loni Papës : Si lindi një nga veprat më të përmendura të Realizmit Socialist / Loni Papa; Demir Gjergji
89 Një kryezot dhe një gomar : [Rrëfenjë] / Loni Papa
90 " Arti, sakrifica më e madhe e jetës" : [intervistë me dramaturgun] / Loni Papa; Blerina Goce
91 Ëndërrza dhe fyelli / Loni Papa
92 Vjersha / Loni Papa
93 Flet gjyshe Urtia / Loni Papa
94 Mendorja; Përralla e kumbullës; Një kryezot dhe një gomar : tre rrëfenja / Loni Papa
95 Kulpra; Zogu shkapërdar : dy rrëfenja / Loni Papa

Show details      New search