Paraqitje e shkurtër e regjistrimeve të gjetura

Numri i regjistrimeve të gjetura është 26 dhe numri i regjistrimeve të shfaqura është 26.
Një paraqitje më e detajuar e regjistrimit mund të përftohet pasi ju të klikoni paraqitjen e shkurtër të tij. Gjithashtu ju mund të shënoni regjistrimet dhe të shtypni butonin "Shfaq detajet" për një paraqitje më të detajuar.
1 Përshpirtja e së martës : poezi / Ylli Xhaferri; Abdulla Tafa
2 Troja veshur me natë : tregime / Ylli Xhaferri; Abdulla Tafa
3 Nga unë tek unë : poezi / Zhulieta Tengu; Abdulla Tafa
4 Sonet i vetmuar : poezi / Agim Vinca; Xhevat Beqaraj; Abdulla Tafa
5 Plori i puthjes : poezi / Ylli Xhaferri; Abdulla Tafa
6 Dy dorëshkrime : roman / Halit Shamata; Abdulla Tafa
7 Poezi njerëzimi : 100 etyde dhe iluminacione lirike / Durim Çaça; Abdulla Tafa; Halit Shamata
8 Punëdore : poezi / Halit Shamata; Abdulla Tafa
9 Pemët flasin përçart : poezi / Anjeza Dielli; Abdulla Tafa
10 Gojë të kryqëzuara : roman / Ylli Xhaferri; Abdulla Tafa
11 The Afeida mystery [album] / Abdulla Tafa; Afeida Meta
12 Fytyr' pafundësie : poezi / Durim Çaça; Abdulla Tafa; Halit Shamata
13 Mall i artë : vëllim poetik / Agim Dedej; Abdulla Tafa
14 Kënga popullore e Kavajës : ese / Rifat Hoxha; Abdulla Tafa
15 E fshehta e Kullës së Sahatit : roman / Rifat Hoxha; Abdulla Tafa
16 Sharme shamani : poezi, lirika meditative / Durim Çaça; Abdulla Tafa; Halit Shamata
17 Rruga e madhe : roman / Rifat Hoxha; Abdulla Tafa
18 Kurrë mos thuaj kurrë : poezi / Edisnajda Kaziu (Xhibani); Abdulla Tafa
19 Në kërkim të fytyrës : poezi / Maku Pone; Abdulla Tafa; Faslli Haliti
20 Hiper-ritme në shend : poezi, lirika meditative / Durim Çaça; Abdulla Tafa
21 Kodra një univers / Abdulla Tafa; Nexhati Tafa
22 N. Verbica [album] : Ariet e ngjyrave të Ninetës = Aria of Ninete's color / Abdulla Tafa; Nineta Verbica; Gaspër Gjeluci
23 Princesha e Irminit : roman / Rifat Hoxha; Abdulla Tafa
24 Kodra i madh : [Ibrahim Kodra - piktor] / Abdulla Tafa
25 Bilardo me shumë gurë; Kolosi i Rodit; Art poetik; Apolloni; La place de la Concorde; Pastorale; Shenjëza në muzg; Hanko moj mos dil në varre : [Poezi] / Abdulla Tafa
26 Sheshi Concorde; Kali i Trojës : Poezi / Abdulla Tafa

Show details      New search