Paraqitje e shkurtër e regjistrimeve të gjetura

Numri i regjistrimeve të gjetura është 22 dhe numri i regjistrimeve të shfaqura është 22.
Një paraqitje më e detajuar e regjistrimit mund të përftohet pasi ju të klikoni paraqitjen e shkurtër të tij. Gjithashtu ju mund të shënoni regjistrimet dhe të shtypni butonin "Shfaq detajet" për një paraqitje më të detajuar.
1 Vlerat estetike të poezisë sonë legjendare / Rahmi Tuda; Resul Shabani
2 Vegime : aforizma / Rahmi Tuda; Naim Berisha
3 Nga tradita e popullit : epika historike shqiptare e regjionit të Kumanovës / Munin Zeqiri; Rahmi Tuda
4 Vlerësime folklorike : studime, kumtesa, recensione / Rahmi Tuda
5 Çështje paremiologjike / Rahmi Tuda; Abdullah Mehmeti
6 Vrulle lirike / Nuhi Vinca; Rahmi Tuda; Hajro Ulqinaku
7 Çelsi i artë : (tregime për fëmijë) / Hajro Ulqinaku; Veli Gërvalla; Nol Berisha; Rahmi Tuda; Nuhi Vinca
8 Romeo dhe Xhulieta takohen : (mbresa nga Kosova) / Meri Lalaj; Rahmi Tuda
9 Brenga e një gruaje : roman / Nermine Qorolli (Tuda); Rahmi Tuda
10 Juve ju këndoj / Rahmi Tuda
11 Vasha çeli portën / Fatmire Doko (Lumani); Rahmi Tuda
12 Me sytë e Argusit / Rahmi Tuda; Nazmi Rrahmani
13 Zgjime / Rahmi Tuda; Ali Aliu
14 Nga tradita popullore : epika historike shqiptare e regjionit në Kumanovë / Mumin Zeqiri; Rahmi Tuda
15 Në qelinë pa numër / Rahmi Tuda
16 Çka është dhe çka s'është fjalë e urtë / Rahmi Tuda
17 Faji; Marrëzia / Rahmi Tuda
18 Ndikimi i vargut popullor në poezinë e Lasgush Poradecit : ( Kumtesë e lexuar në sesionin shkencor kushtuar jetës dhe veprës së poetit L. Poradeci, mbajtur më 26. 12. '99 me rastin e 100 vjetorit të lindjes, organizuar nga Bashkësia e Qytetit të Poradecit, shoqata "Miqtë e poetit" dhe krijuesit e rrethit ) / Rahmi Tuda
19 Metafora e kurmit : [Poezi] / Rahmi Tuda
20 Jeta dhe krijimtaria letrare patriotike e Andon Zako Çajupit / Rahmi Tuda
21 Libri që rrëzon maskat e një politike nacionaliste : pasi ta kesh shfletuar veprën "Shpresa dhe zhgënjimi i shqiptarëve në Maqedoni gjatë dhe pas Luftës së Dytë Botërore" të Gëzim Ostrenit / Rahmi Tuda
22 Ftillimi i zakoneve të sofrave në Malësinë e Madhe : recension / Rahmi Tuda

Show details      New search