Paraqitje e shkurtër e regjistrimeve të gjetura

Numri i regjistrimeve të gjetura është 6 dhe numri i regjistrimeve të shfaqura është 6.
Një paraqitje më e detajuar e regjistrimit mund të përftohet pasi ju të klikoni paraqitjen e shkurtër të tij. Gjithashtu ju mund të shënoni regjistrimet dhe të shtypni butonin "Shfaq detajet" për një paraqitje më të detajuar.
1 A mund të vijë Princi Aleksandër Kastrioti Skëndërbej? : [Pinjolli i Kastriotëve në Itali] / Ylli Polovina
2 Alesandro, në Tiranë për stërgjyshin : nipi i heroit tonë kombëtar, në promovimin e "Skënderbeu, një hero multimedial" , libër i Xhenaro Françones / Ylli Polovina
3 Një pinjoll i Skënderbeut në Tiranë / Alessandro Castriota - Scanderbeg; Alma Mile
4 " Shqipëria në Perëndim që me Skënderbeun" : flet stërnipi i Heroit Kombëtar, Alessandro Castriotta / Alessandro Castriota - Scanderbeg; Luan Kondi
5 Sekretet e pinjollit të Kastriotëve / Alessandro Castriota - Scanderbeg; Mereme Llubani
6 Ja pema gjenealogjike e familjes së Skënderbeut deri më sot : duam mbretëri : pasardhësit e Skënderbeut kërkojnë referendum / Lec Shllaku

Show details      New search