Paraqitje e shkurtër e regjistrimeve të gjetura

Numri i regjistrimeve të gjetura është 3 dhe numri i regjistrimeve të shfaqura është 3.
Një paraqitje më e detajuar e regjistrimit mund të përftohet pasi ju të klikoni paraqitjen e shkurtër të tij. Gjithashtu ju mund të shënoni regjistrimet dhe të shtypni butonin "Shfaq detajet" për një paraqitje më të detajuar.
1 Një madamë shqiptare në La Scala : [Enkelejda Shkoza]
2 S'mund të pretendojmë nivelin e teatrove të huaj : [flet mezosopranoja shqiptare] / Enkelejda Shkoza; Fatmira Nikolli
3 Karrierën që kam nuk e besoja as në ëndërr : rrëfimi i mezzosopranos shqiptare. Jeta dhe rruga e saj artistike, emocionet dhe projektet në skenat e mbarë botës / Enkelejda Shkoza; Rovena Rrozhani

Show details      New search