Paraqitje e shkurtër e regjistrimeve të gjetura

Numri i regjistrimeve të gjetura është 3 dhe numri i regjistrimeve të shfaqura është 3.
Një paraqitje më e detajuar e regjistrimit mund të përftohet pasi ju të klikoni paraqitjen e shkurtër të tij. Gjithashtu ju mund të shënoni regjistrimet dhe të shtypni butonin "Shfaq detajet" për një paraqitje më të detajuar.
1 Dy piktorët braktisin galerinë : [Fatos Kola dhe Shaqir Veseli. Edhe intervistë me Fatos Kolën] / Dhurata Hamzai
2 Kola dhe Veseli, me realen në Piramidë : [Ekspozitë pikture e Shaqir Veselit dhe Fatos Kolës] / Elda Alliu
3 Kopracia me animacion : humori i zi i regjisorit, merr shenjë pushtetin dhe shpirtin njerëzor. "Gjyqi" me skenar të Gjergj Xhuvanit, një nga projektet fituese për filmin e animuar 2010 / Shaqir Veseli; Jorida Pasku

Show details      New search