Paraqitje e shkurtër e regjistrimeve të gjetura

Numri i regjistrimeve të gjetura është 3 dhe numri i regjistrimeve të shfaqura është 3.
Një paraqitje më e detajuar e regjistrimit mund të përftohet pasi ju të klikoni paraqitjen e shkurtër të tij. Gjithashtu ju mund të shënoni regjistrimet dhe të shtypni butonin "Shfaq detajet" për një paraqitje më të detajuar.
1 Skulpturat italiane të shqiptarit Helidon Xhixha / Fani Zguro
2 Helidon Xhixha, skulpturat kapin majat në SHBA : veprat e skulptorit shqiptar zgjidhen për t'u vendosur në qiellgërvishtësen "Musa" në Florida / Dhurata Hamzai
3 Skulptura e Xhixhës nuk ka vend te Presidenca : kritika : punët e tij janë etiketuar si dekoruese, kanë efekt tërheqës sipërfaqësor / Suzana Kuka (Varvarica)

Show details      New search