Paraqitje e shkurtër e regjistrimeve të gjetura

Numri i regjistrimeve të gjetura është 30 dhe numri i regjistrimeve të shfaqura është 30.
Një paraqitje më e detajuar e regjistrimit mund të përftohet pasi ju të klikoni paraqitjen e shkurtër të tij. Gjithashtu ju mund të shënoni regjistrimet dhe të shtypni butonin "Shfaq detajet" për një paraqitje më të detajuar.
1 Agim Zajmi - poet i skenës : monografi / Kudret Velça; Adriatik Kallulli; Qirjako Meniko
2 Ndihem komod mes të rinjve : [Agim Zajmi - skenograf dhe piktor] / Agim Zajmi
3 Jam optimist për të ardhmen : [Intervistë] / Agim Zajmi
4 Duhet të jemi përcjellës të epokave : ["Agim Zajmi, Poet i skenës", monografi e prof.dr.Kudret Velça] / Agim Zajmi; Admirina Peçi
5 " Agim Zajmi, poeti i skenës" : Profesor Kudret Velça, publikon monografinë mbi jetën dhe vlerat profesionale të babait të shumë skenografive shqiptare / Kristaq Dhamo
6 Skenografi që nuk bie erë art : [Skenografia televizive] / Admirina Peçi
7 Agim Zajmi, poeti i skenës : Skenografia shqiptare e ka një emër. Ai shquhet për finesën e kualitetin e saj
8 Teatrit i kemi dhënë dashurinë : Intervistë me skenografin e Teatrit Kombëtar Piktorin e Popullit A.Zajmi / Agim Zajmi
9 Zajmi, skenografi që qëndis skenën : 65 vjetori i lindjes së Agim Zajmit
10 Agim Zajmi, 50 krijime, dhuratë për Beratin : [Intervistë me piktorin dhe skenografin Agim Zajmi. Edhe për skenografinë e komedisë "Dua burrë"] / Admirina Peçi
11 Ekspozita, me syrin e një artisti : Piktori Agim Zajmi jep mendimet e tij për Ekspozitën Ndërkombëtare të Qeramikës / Admirim Domi
12 Agim Zajmi - poeti i skenës / Kristaq Dhamo
13 " Më kënaq llogaria e jetës" : [67 - vjetori i lindjes së skenografit Agim Zajmi] / B.G.
14 Arti është oqean ku mund të notojnë të gjithë : Rrëfen piktori Agim Zajmi / Baxhul Merkaj
15 " Arti është një oqean, ku mund të notojnë të gjithë" / Agim Zajmi; Baxhul Merkaj; Albert A. Zholi
16 Zajmi njeriu që i dha frymë, skenës : [Agim Zajmi - skenograf] / Baxhul Merkaj; Albert A. Zholi
17 Kam besim te brezi i ri : [intervistë me skenografin] / Agim Zajmi; Dorina Azo
18 Vepra e dobët të lodh shumë : [intervistë me skenografin] / Agim Zajmi; Anila Çuli
19 Arti i mëson njerëzit si ta shohin realitetin : intervistë me skenografin dhe piktorin / Agim Zajmi; Genta Kondi
20 Agim Zajmi : veprat shiten vetëm për gëzime e hidhërime / Anisa Ymeri
21 Agim Zajmi piktori i kozmosit kombëtar Zajmi, Agim / Milena Selimi
22 Agim Zajmi "Piktor i Popullit" ish student i Shën Petërburgut / Ylli Drishti
23 Mëshirë për vetveten ose "puthja e djallit" : [drama "Pamje nga ura" në Teatrin Kombëtar] / Josif Papagjoni
24 " Pamje nga ura" - realizim artistik dinjitoz në Teatrin Kombëtar / Mexhit Prençi
25 Kosova, motivi i përhershëm i pikturave të mia : me skenografin dhe piktorin / Agim Zajmi; Eralda Kenaj
26 Rrobat e kujtesës : [ekspozohen në hollin e Teatrit Popullor kostumet e disa personazheve legjendarë të skenës shqiptare] / Agim Zajmi; Yllka Lezo
27 Mjeshtri që zbukuroi teatrin : [Agim Zajmi] / Flori Slatina
28 Lamtumirë Agim Zajmi
29 Shuhet Agim Zajmi! : [nekrologji]
30 Agim Zajmi artisti që kaloi matanë, e na trishtoi... / Agim Faja

Show details      New search