Présentation succincte des notices trouvées

Nombre de notices trouvées : 16 , nombre de notices affichées : 16.
La notice détaillée sera affichée si vous cliquez sur sa présentation succincte.Vous pouvez également cocher les notices et cliquez sur le bouton "Afficher le détail des notices cochées" pour en voir une présentation détaillée.
1 Belshi ose vuajtja e mbrujtur me dhimbjen / Fitim Zekthi
2 Marinsat 60 ditë në Shqipërinë e pushtuar : aventura e patreguar e rrëzimit të një avioni amerikan në Belsh në nëntor 1943 : rrëfimi i të mbijetuarve : [Lloyd Smith, Agnes Jensen Margarich] / Afrim Imaj
3 Bedri - Enver, alterego të njëri - tjetrit : ja çfarë shkruan personazhi i njohur gjatë kohës kur jetonte si i internuar në Dushk të Lushnjës dhe Belsh të Elbasanit në vitin 1977 / Bedri Spahiu; Agim Janina
4 Belshi, perla e braktisur nga qeveria / Hyqmet Zane
5 Zbulohet mbishkrim për perandorin romako - ilir, Konstandin : zbulohen në Belsh të Elbasanit dy monumente antike, për herë të parë edhe mbishkrimi "Konstandini Perandor" / M Alla
6 Vendim i KM nr. 252, datë 12.3.2009 Për miratimin e listës përfundimtare të pronave të paluajtshme publike, shtetërore që transferohen në pronësi ose në përdorim të Bashkisë Belsh, të qarkut të Elbasanit
7 Dumreja ose "vendi me sytë nga qielli" : reportazh / Fatos Baxhaku
8 Vendim i KM nr. 886, datë 3.11. 2010 Për miratimin e listës përfundimtare të pronave të paluajtshme publike, shtetërore që transferohen në pronësi ose në përdorim të bashkisë Belsh, të qarkut të Elbasanit
9 Ju tregoj torturat e papërballueshme të familjes së Mehmet Shehut : ish-hetuesi i Beqir Ballukut vazhdon të tregojë pasojat që la pas vdekja e kryeministrit / Kristofor Martiro; Zylyftar Hoxha
10 Fytyra e re e Belshit : reportazh / Fatos Daci
11 Shpëtimi në Shqipëri, bujë në ShBA : "Mrojtur në Shqipëri: nëntor 1943-shkurt 1944" : gazetarja Monika Stafa sjell në një dokumentar historinë e avionit amerikan C53, i cili bëri një ulje të detyruar në afërsi të Belshit
12 Martiro : në janar '82 arrestohen në qendër të Belshit Fiqret dhe Skënder Shehu : zyrtari i Sigurimit kujton dramën e arrestimit të familjarëve të mehmetit : [eleminimi i Mehmet Shehut] / Kristofor Martiro; Fatos Veliu
13 Vendim i KM nr. 517, datë 13.6.2013 Për shpronësimin, për interes publik, të pronarëve të pasurive të paluajtshme, pronë private, që preken nga rikonstruksioni dhe asfaltimi i rrugëve kryesore të qytetit të Belshit, në Bashkinë e Belshit të qarkut të Elbasanit.
14 Dumreja, sykaltra me gjoks të gjelbër! / Pëllumb Gorica
15 Dumreja, kjo perlë karstike e harreuar e Mesdheut / Era Çela
16 Belshi [material hartografik] : F-ë 16 : reliev i bamun më 1937

Afficher le détail des notices cochées      Nouvelle recherche