Présentation succincte des notices trouvées

Nombre de notices trouvées : 7 , nombre de notices affichées : 7.
La notice détaillée sera affichée si vous cliquez sur sa présentation succincte.Vous pouvez également cocher les notices et cliquez sur le bouton "Afficher le détail des notices cochées" pour en voir une présentation détaillée.
1 Ngjaj trime se kam frikë nga vdekja : [Intervistë] / Valdete Antoni
2 Poezia është lutje në shpirt : Intervistë me poeten e cila ka nxjerrë së fundmi librin e saj "Hyj në kraharor zoti" / Valdete Antoni; Elda Alliu
3 Poezi e rikthimit në pafajësi : rreth poezisë së Valdete Antonit / Shpëtim Kelmendi
4 Poezia e kupës së qumështit : [vlerësime rreth krijimtarisë poetike të Valdete Antonit, flasin shkrimtarët]
5 Poezitë pinë brymë dhe qajnë Atlantidën... : [poezitë e Valdete Antonit] / Faruk Myrtaj
6 Kur ninëzat e dritës varen në xham : ese [mbi poezinë e Valdete Antonit] / Pirro Loli
7 Kur ninezat e dritës, varen në xham... : [Valdete Antoni, poete] / Pirro Loli

Afficher le détail des notices cochées      Nouvelle recherche