Présentation succincte des notices trouvées

Nombre de notices trouvées : 8 , nombre de notices affichées : 8.
La notice détaillée sera affichée si vous cliquez sur sa présentation succincte.Vous pouvez également cocher les notices et cliquez sur le bouton "Afficher le détail des notices cochées" pour en voir une présentation détaillée.
1 Një jetë me jetën : [skulptori Llesh Biba] / Mimoza Erebara
2 Trevat shqiptare, brenda një djepi : gdhendjet në dru të mirditorit Llesh Biba / Veledin Durmishi
3 Statuja e Lirisë niset për në Prishtinë : Vepra/ Llesh Biba është dora që ka skalitur këtë monument domethënës për Kosovën / Mark Dodani
4 Maketi, garanci e Statujës së Lirisë : skulptori/ Zhak Shirak dhe Bill Klinton dy nga figurat VIP që njohin dorën e Llesh Bibës / Mark Dodani
5 Llesh Dod Biba : mirësevini në sofrën e shqiptarizmës : [ekspozita me objekte artistike të gdhendura në dru] / Agron Sejamini
6 Projektuesi i djepit të madh kombëtar : [gdhendjet në dru të artistit mirditor Llesh Biba] / Veledin Durmishi
7 Motive biblike të gdhendura në dru / Llesh Biba; Blerina Goce
8 Si e krijova "Portën e shekullit" : [intervistë me skulptorin] / Llesh Biba; Luela Myftari

Afficher le détail des notices cochées      Nouvelle recherche