Présentation succincte des notices trouvées

Nombre de notices trouvées : 12 , nombre de notices affichées : 12.
La notice détaillée sera affichée si vous cliquez sur sa présentation succincte.Vous pouvez également cocher les notices et cliquez sur le bouton "Afficher le détail des notices cochées" pour en voir une présentation détaillée.
1 Perlat e "Onufrit", në fotografi : Hidhet në një album me fotografitë e disa prej ikonave më të çmuara të muzeut "Onufri", Berat : "Ikonat e Beratit", Ylli Drishti, fotograf Leon Çika / Alma Mile
2 Si i'a ndërruan krahun Shën Mërisë : [Ylli Drishti, Leon Çika, "Ikonat e Beratit"] / Fatos Baxhaku
3 Onufri bëhet me lustër : [Ylli Drishti; Leon Çika, "Ikona të Beratit"] / Magdalena Alla
4 Ikonat "braktisin" qytetin 2400 vjeçar : [Berat, promovohet albumi "Ikonat e Beratit", Ylli Drishti, fotot Leon Çika] / Aurora Gozhina
5 Si u katandis për 100 $ emri i madh i Marubit : [ndahen "çmimet" e konkursit ndërkombëtar "Marubi". Materiale]
6 Nuk e meritojmë "Marubin" / Elsa Demo
7 Zgjidhen fituesit e "Marubit" / Blerina Goce
8 " Fotografia, çështje dashurie, jo kohe" / Leon Çika; Luljeta Ndoka
9 Leon Çika, fotograf i natyrës shqiptare / Ylli Drishti
10 Artistë shqiptarë në Akademitë italiane [= Artisti albanesi nelle Accademie. Libër i autorëve Leon Çika dhe Ylli Drishti] / Aleksandër Meksi
11 Leon Çika : nga pikturat e peisazhit në redaksinë Reuters / Luela Myftari
12 Fotografi Leon Çika, një album drite për Beratin : mbi një nga botimet e rralla, realizuar nga artisti / Qerim Vrioni

Afficher le détail des notices cochées      Nouvelle recherche