Présentation succincte des notices trouvées

Nombre de notices trouvées : 9 , nombre de notices affichées : 9.
La notice détaillée sera affichée si vous cliquez sur sa présentation succincte.Vous pouvez également cocher les notices et cliquez sur le bouton "Afficher le détail des notices cochées" pour en voir une présentation détaillée.
1 Kthehem pas 15 viteve me recital : [me violinisten shqiptare që jeton dhe punon në Gjermani] / Alketa Sino
2 Përmes muzikës njoh veten : [intervistë me violinisten]
3 Evis Gega shqiptarja e denjë në botë : [violiniste] / Elsajed Rexha
4 Në Shqipëri po kthehem me "orkestrën" time shpirtërore : me orkestrën e krijuar në Evropë, do të debutoj në vendin tim / Julia Vrapi
5 Në 2 korrik '90 hymë si familje në ambasadën gjermane : [rrëfehet violinistja, e persekutuar në Shqipëri]
6 Ervis Gega, një violinë shqiptare fenomene
7 Ervis Gega, talenti shqiptar në Gjermani
8 Kritika e huaj muzikore vlerësim për violinisten Gega : [Ervis Gega]
9 Nga arratisja në ambasada, violiniste me famë botërore : [Ervis Gega-Dodi, portret] / Ardit Rada

Afficher le détail des notices cochées      Nouvelle recherche