Présentation succincte des notices trouvées

Nombre de notices trouvées : 47 , nombre de notices affichées : 47.
La notice détaillée sera affichée si vous cliquez sur sa présentation succincte.Vous pouvez également cocher les notices et cliquez sur le bouton "Afficher le détail des notices cochées" pour en voir une présentation détaillée.
1 Ömer Kalesi : Balkan drami [album] / Omer Kaleshi; Nedim Gursel; Luan Starova; Jordan Plevneš; Jacques Lacarriere
2 Omer : shtërgu nga Ballkani / Luan Rama; Virgjil Muçi
3 Omer Kalesi [album] / Omer Kaleshi; Alain Bosquet; Ismail Kadare; Jacques Lacarriere; Kaya Özsezgin
4 Ömer Kalesi, la cigogne des Balkans / Luan Rama; Fatime Nezirovski; Luan Rama
5 Ömer Kalesi [album] / Omer Kaleshi; Jacques Lacarriere; Babür Kuzucuoglu
6 Fjala e "omerikëve" / Omer Kaleshi; Luan Rama
7 Omer Kaleshi : shtërgu nga Ballkani / Luan Rama
8 Arti si mëkat / Ismail Kadare
9 Pikturat e Kaleshit... Kokat e tumave biblike : [Omer Kaleshi] / Luan Rama
10 Pasaporta e portreteve memece të Omer Kaleshit : Piktor
11 Një Pikaso i Ballkanit : Omer Kaleshi. Kush është piktori që ringjall personazhet e harruara / Luan Starova
12 Kjo është gjithë jeta ime : [Bisedë me piktorin] / Omer Kaleshi
13 Në Shqipëri vij për ikonat e Onufrit / Omer Kaleshi; Dhurata Hamzai
14 Jeta e artistit në Maqedoni, Turqi dhe fama në Francë : [Piktori Omer Kaleshi] / Admirina Peçi
15 Kaleshi, Ballkani tek një njeri : [Film dokumentar, kushtuar piktorit Omer Kaleshi] / Elsa Demo
16 Në botën e ngjyrave të Omer Kaleshit / Luan Rama
17 Në botën e ngjyrave të Omer Kaleshit / Luan Rama
18 Peneli i Kaleshit, dëshmitar i një historie pa fund dhe pa mëshirë : Omer Kaleshi, piktori që portretizoi dramën ballkanike / Miranda Rira
19 Omer Kaleshi në GKA
20 Omer Kaleshi : nuk më pëlqejnë femrat nudo : [piktori rrëfen ardhjen në Shqipëri] / Anila Mema
21 Omer Kaleshi është Omer Kaleshi : [piktori shqiptar që jeton në Paris, ekspozon në GKA] / Suzana Kuka (Varvarica)
22 Litari i jetës së Omer Kaleshit : [piktor] / Elsa Demo
23 Kudo shoh vetëm koka me zjarr xhelozie : [flet piktori shqiptar Omer Kaleshi] / Arben Iliazi
24 Në botë ne ishim : piktori Omer Kaleshi / Mark Simoni
25 " Kokat" epiko - lirike të artistit Omer Kaleshi / Jacques Lacarriere; Alain Bosquet
26 Në studion e piktorit : [Omer Kaleshi] / Shkëlzen Maliqi
27 Shtërgu nga Ballkani : [Omer Kaleshi] / Luan Rama
28 Shtërgu nga Ballkani : [piktori Omer Kaleshi] / Jacques Lacarriere
29 Omer Kaleshi në objektivin e Fahredin Spahisë / Qerim Vrioni
30 Kaleshi dhe mozaiku i Ballkanit në një studio të Parisit : [Dokumentari mbi piktorin me origjinë shqiptare Omer Kaleshi] / Esat Ibro; Dhurata Hamzai
31 Tanët nuk e njohin Omerin : një film i dështuar dokumentar për një nga piktorët më autentikë shqiptarë, Omer Kaleshin: [filmi dokuntar prodhim i studios filmike "Ibro"] / Elsa Demo
32 Kaleshi, unë biri i tërë Ballkanit të vjetër : [filmi dokumentar kushtuar Omer Kaleshit, premiera] / Dhurata Hamzai
33 Skicë për Omer Kaleshin : [nisur nga shfaqja e filmit - dokumentar kushtuar piktorit] / Çobo Skënderi
34 Kokat e piktorit Omer Kaleshi : poeti Alan Bosquet vlerëson veprën e tij, e krahasuar me piktorin Bacon
35 Takim me artistin Omer Kaleshi ku pikëtakohen dervishët, dramat ballkanike dhe ikonat e shenjtëve kristianë / Luan Rama
36 Rrugëtim : [pjesë nga dorëshkrimi për veprën e Omer Kaleshit] / Jacques Lacarriere; Ilda Rama
37 Omer Kaleshi : të mbetesh shqiptar në metropolet e botës / Feride Papleka
38 Omeri në katër kohë : [Omer Kaleshi, piktor] / Mark Simoni
39 Omer Kaleshi dhe kamarja e nderit / Gëzim Qëndro
40 Erotikë pemësh në zemër të Parisit : [piktori me origjinë shqiptare Omer Kaleshi] / Luan Rama
41 Kumti poetik i veprës së Omer Kaleshit : Omer Kaleshi në optikën e kritikës franceze : [piktori me origjinë shqiptare] / Luan Rama
42 Omer Kaleshi : si ndikuan partizanët e ballistët në veprën time : promovohet një vepër me poezi dedikuar piktorit shqiptar / Fatmira Nikolli
43 Omer Kaleshi : kozmologji e kokave në kuq dhe zi / Luan Rama
44 Omer Kaleshi, dilema mes poetit dhe piktorit / Omer Kaleshi
45 Kaleshi kthehet me çmim nga Parisi për "Homazh për Chaplinin" : [Omer Kaleshi]
46 Erotika që rivjen në moshë të thyer... : me rastin e 80 vjetorit të piktorit Omer Kaleshi / Luan Rama
47 Vargje për një burrë si Kaleshi : Laure Cambau / poetja franceze, vargje për pikturat e Omer Kaleshit / Alda Bardhyli

Afficher le détail des notices cochées      Nouvelle recherche