Présentation succincte des notices trouvées

Nombre de notices trouvées : 11 , nombre de notices affichées : 11.
La notice détaillée sera affichée si vous cliquez sur sa présentation succincte.Vous pouvez également cocher les notices et cliquez sur le bouton "Afficher le détail des notices cochées" pour en voir une présentation détaillée.
1 Unë komandanti i ushtarëve italianë në Shqipëri : Ushtarak në tre regjime u dënua me 8 vjet burg politik pasi ishte dhe toger i Enver Hoxhës : [Ali Ohri] / Dashnor Kaloçi
2 Gino Berri : 'Rrethimi i Shkodrës. Tetor 1912 - Prill 1913" Ditar i një korrespondenti të luftës. Përktheu nga italishtja Ali Ohri / Vili Kamsi
3 Vdekja e kalit apo vrasja e shkencës?! : [Ali Ohri - njeriu që ndërtoi në baza shkencore hipizmin në Shqipëri dhe mbarshtimin e racave të kuajve] / Albert Kotini
4 Vdekja e kalit apo vrasja e shkencës?! : [Ali Ohri - njeriu që ndërtoi në baza shkencore hipizmin në Shqipëri dhe mbarshtimin e racave të kuajve] / Albert Kotini
5 Si e sfidoi Ali Ohri eprorin e tij, Baronin Ravelli : Mustafa Dervishi, dëshmori i komunistëve dhe i ballistëve / Nuri Llazani; Mark Dodani
6 Si e përjetuam pushtimin në Milano : [një prej nxënësve shqiptarë në Milano tregon marrëdhëniet me shokët italianë rreth pushtimit të Shqipërisë nga Italia] / Ali Ohri; Manjola Bregasi
7 Ali Ohri, një ikonë e gjallë e monarkisë shqiptare
8 Fati i kuajve të Petrit Dumes, në dorë të tranzicionit : [sporti i hipizmit në Shqipëri. Materiale] / Leonard Veizi
9 Besniku i Leka Zogut : Shkodra yte, ma ka një borxh : in memoriam për Ali Ohrin / Riza Lahi
10 Historia e Beqir Ballukut dhe shkatërrimi i fermës së rritjes së kuajve : vdekja e kalit apo vrasja e shkencës / Albert Kotini
11 Historia e vërtetë e kuajve të ushtrisë : kujtesë për fallsifikatorët (IV) / Qemal Poçi

Afficher le détail des notices cochées      Nouvelle recherche