Présentation succincte des notices trouvées

Nombre de notices trouvées : 24 , nombre de notices affichées : 24.
La notice détaillée sera affichée si vous cliquez sur sa présentation succincte.Vous pouvez également cocher les notices et cliquez sur le bouton "Afficher le détail des notices cochées" pour en voir une présentation détaillée.
1 " Pse zgjodha Da Vinçin për të fituar Ginesin" : [Piktori tregon punën për portretin me gozhdë] / Saimir Strati; Anila Mema
2 Saimir Strati, shqiptari i cili sjell Ginesin për herë të parë në Tiranë : prej disa ditësh artisti po përgatit autoportretin e Leonardo Da Vinçit në mozaikun prej gozhdësh / Anila Çuli
3 Drejt Ginesit : piktori dhe artisti i mozaikëve Saimir Starti gati të thyejë rekordin botëror të mozaikut realizuar me gozhdë / Elsa Demo
4 Çekiçi dhe gozhdët që mahnitën botën : i kurorëzuar zyrtarisht Guinnessi shqiptar Saimir Strati / Petraq Floku
5 Saimir Strati drejt një rekordi të dytë : artisti, që dy ditë më parë theu rekordin "Gines" tashmë drejt një sfide të re / Esmeralda Bardhyli
6 Një leje për të folur në fund : [Saimir Strati - artisti i mozaikut; kandidati i Guinessi - it] / Zija Çela
7 Një leje për të folur në fund : për Saimir Stratin, që me portretin e Da Vinçit vendosi një rekord botëror / Zija Çela
8 Një faraon varroset në piramidën e Tiranës : [portreti i Leonardo Da Vinçi-t realizuar me gozhdë nga piktori Saimir Strati]
9 Strati, për të dytën herë në Rekordet Guinness : pas rekordit me portretin me gozhdë të Leonardo Davinçit, Saimir Strati hyn për herë të dytë në librin e Rekordeve Guinness / Alma Mile
10 Sajmir Strati, dy herë rekord në "Gines", në Shqipëri i shpërfillur / Bashkim Nikolla
11 Rekordmeni i kunjave pa fre : [ Saimir Strati fitues i dy çmimeve botërore Guinnes] / Suadela Balliu
12 Saimir Strati, mozaik të ri me gozhdë në Dubai / Anila Mema
13 Jam personazh i "Guinnes", por i shpërfillur në Shqipëri : [me krijuesin e artit figurativ] / Saimir Strati; Julia Vrapi
14 Pushoj...duke thyer rekorde / Saimir Strati; Milena Selimi
15 Saimir Strati për të tretën herë fitues i çmimit Gines : [mozaiku me tapa vere]
16 " Për të fituar një Gines, nënshkruan për riskun me jetën" : [piktori tregon si punohet për një rekord] / Saimir Strati; Anila Mema
17 Në Apolloni... hyjnizova gruan time / Saimir Strati; Anila Mema
18 Surpriza e një rekordi të katërt "Gines" : [Saimir Strati] / Oliverta Lila
19 Me mirësjellje i kërkoj shtetit ekspozimin e rekordeve, asnjë qindarkë : [piktori rrëfen vështirësitë për të arritur në "Guinness" me veprat e artit] / Saimir Strati; Julia Vrapi
20 " 18 orë përpara kokrrave të kafesë" : Saimir Strati pak ditë larg "Guinness-it" : është në përfundim të mozaikut të madh prej 25 metrash, realizuar me kokrra kafeje / Oliverta Lila
21 Saimir Strati për të gjashtën herë në Guinnes : mozaiku gjigant me kokrra kafeje çertifikohet nga gjyqtarja e ardhur në Tiranë / Oliverta Lila
22 Mozaikët e [Sajmir] Stratit dhe rekordet "Gines" / Agim Janina
23 Saimir Strati thyen rekordin Gines me shqiponjën : ngrihet mozaiku me 620 kg fasule / Dhurata Hamzai
24 Kundër abortit artistik : [intervistë me artistin e mozaikëve me materiale të riciklueshme] / Saimir Strati

Afficher le détail des notices cochées      Nouvelle recherche