Présentation succincte des notices trouvées

Nombre de notices trouvées : 8 , nombre de notices affichées : 8.
La notice détaillée sera affichée si vous cliquez sur sa présentation succincte.Vous pouvez également cocher les notices et cliquez sur le bouton "Afficher le détail des notices cochées" pour en voir une présentation détaillée.
1 Dekani që preku artin në Washington D.C. : [skulptori Kreshnik Xhiku] / Anduela Nika
2 Shqiptari, çmim i parë në Uashington : [skulptori Kreshnik Xhiku] / Astrit Lulushi
3 Skulpturat abstrakte, vlerësojnë shqiptarin në Uashington : [skulptori shqiptaro - amerikan Kreshnik Xhiku]
4 Kreshnik Xhiku triumfon në Uashington : [skulptori fiton me veprën abstrakte "Forma'] / Kreshnik Xhiku; Dhurata Hamzai
5 Pesë shqiptarë, ekspozitë e përbashkët në Uashington : [piktorët Kreshnik Xhiku; Ilir Pojani; Vasiljev Nini; Sidrit Tarifa; Gent Korini]
6 Skënderbeu në kalë mbërrin në Amerikë : skulptura e Kreshnik Xhikut / Kujtim Buza
7 Shkolla realiste e artit nuk është antagonizëm : intervistë me skulptorin Kreshnik Xhiku, që jeton dhe krijon në SHBA / Kreshnik Xhiku; Ragip Sylaj
8 E vështirë të jesh artist në vend të huaj : intervistë me artistin shqiptar në Amerikë / Kreshnik Xhiku; Beqir Sina

Afficher le détail des notices cochées      Nouvelle recherche