Paraqitje e detajuar e regjistrimeve të gjetura

Përshkrimi sipas ISBD
1
Titulli
Nyja ekoturistike : pylli i Bedenit- plazhi i Gjeneralit : vlerat dhe rreziqet
Autorët
Perikli Qiriazi
Skënder Sala
Gëzim Cara
Botuar
Tiranë : Arbëria, 2002
Të dhëna fizike
102 f. : me il ; 21 cm.
Shënime
Përmbl. në angl. - Bibliogr. f. 92-94. -Pa ç., Pa tir.
ISBN
99927-776-0-5
Fjalët kyēe
Gjeografia fizike
Pyje
Ekoturizmi
Mjedisi
Termat gjeografikë
Pylli i Bedenit (Kavajë)
Plazhi i Gjeneralit (Kavaje)
Shqipëri
Klasifikimi dhjetor
911.2(496.5:253)
911.2(496.5:262.3)
504 .06(496.5)
630(496.5-21)

Të dhëna për ekzemplarin
Numri i inventarit Gjendja Lloji i huazimit Numri i vendit
S.000234410  gjendet  sallė  s.97.f.59 
S.000234411  gjendet  normal  s.97.f.60 
S.000234412  gjendet  normal  s.97.f.61 
S.000234460  gjendet  sallė  al.17.g.83 
Ar.000056632  gjendet  sallė  ar.82.e.67 

New search