Paraqitje e detajuar e regjistrimeve të gjetura

Përshkrimi sipas ISBD
1
Titulli
Euripidi në prozë
Autorët
Janis Benekos
Euripidis ([sipas])
Llambro Ruci (përsht.dhe përkth. nga origjin.)
Korab Hoxha (red.)
Botuar
Tiranë : Mësonjëtorja e parë, 1999
Të dhëna fizike
412 f. : me il. ; 21 cm.
Shënime
L. 650, Tir. 1000
Fjalët kyše
Letërsia greke
Letërsia për fëmijë
Tregime dhe novela
Përshtatje (Letërsi)
Emrat e personave
Euripidis
Klasifikimi dhjetor
821.14 '06 -93 -32

Të dhëna për ekzemplarin
Numri i inventarit Gjendja Lloji i huazimit Numri i vendit
s.222646  gjendet  normal  s.199.s.13 
s.222647  gjendet  normal  s.199.s.14 
s.222648  gjendet  normal  s.199.s.15 
s.222649  gjendet  normal  s.199.s.16 
ar.53271  gjendet  normal  ar.78.f.63 

New search