Paraqitje e shkurtër e regjistrimeve të gjetura

Numri i regjistrimeve të gjetura është 40 dhe numri i regjistrimeve të shfaqura është 40.
Një paraqitje më e detajuar e regjistrimit mund të përftohet pasi ju të klikoni paraqitjen e shkurtër të tij. Gjithashtu ju mund të shënoni regjistrimet dhe të shtypni butonin "Shfaq detajet" për një paraqitje më të detajuar.
1 Jeta e Aleksis Zorbas : roman / Nikos Kazantzakis; Stavri J. Dajo; Nasho Jorgaqi
2 Antologji e poezisë qipriote / Stavri J. Dajo; Shaban Sinani
3 Zorba : roman / Nikos Kazantzakis; Stavri J. Dajo
4 Kronikë e lodhshme : letra, promemorie, shkrime publiçistike, biseda, copëza ditari / Aleks Janaqi; Stavri J. Dajo
5 Qielli djersin mes reve : poezi / Llambi Gjikuli; Stavri J. Dajo
6 Udhëzues administrimi për bibliotekat universitare : njësi e cilësisë tërësore e bibliotekave universitare / Stavri J. Dajo
7 Antologji e tregimit qipriot / Stavri J. Dajo; Evis Qaja
8 Ku më vanë Hirushet e mia : poezi / Sofije Zguri; Stavri J. Dajo
9 Bëhu i bukur ! : poezi / Mimoza Ahmeti; Stavri J. Dajo
10 Si gjithmon në shtegëtim : poezi / Bledi Llangozi; Stavri J. Dajo
11 Kur nisim udhët... : poezi / Basir Bushkashi; Stavri J. Dajo
12 Ditari i Penelopës (1193 p.e.r -?) / Kostas Varnalis; Vasil Koçi; Stavri J. Dajo
13 Ta Peristeria tis Aygis : paidika diigimata / Stavri J. Dajo; Koço Bozhori
14 Thjesht : poezi / Ridvan Dibra; Stavri J. Dajo
15 Trena të mëngjeseve : poezi / Vangjel Dilo; Stavri J. Dajo
16 Dhelpra në fabul : fabula / Thoma Gëllçi; Stavri J. Dajo
17 Zemër arbëreshe : poezi / Giuseppe Del Gaudio; Nasho Jorgaqi; Stavri J. Dajo
18 Me to akrivo mas komma : (laika meionotika tragoudia) / Vasil Koçi; Stavri J. Dajo
19 Kodikët kronografikë të Shqipërisë : shkrime dhe dorëshkrime prej Rilindjes Europiane deri në Rilindjen Kombëtare / Shaban Sinani; Ardian Kyçuku; Spiro Gjoni; Stavri J. Dajo; Naim Zoto
20 Adoleshentët : tregime / Çerçiz Loloçi; Stavri J. Dajo
21 Mall për njerëz : novela e tregime / Betim Muço; Stavri J. Dajo
22 Ku rrahin dallgët : poezi / Jani Malo; Stavri J. Dajo
23 Ninullat e hekurit : poezi / Vullnet Mato; Stavri J. Dajo
24 Të jesh i bukur dhe të vdesësh : novela dhe tregime / Kostis Palamas; Stavri J. Dajo; Eljona Zana
25 Fytyrë burri : poezi / Besnik Mustafaj; Stavri J. Dajo
26 Të jetosh me ty : vjersha dhe poema / Agim Spahiu; Stavri J. Dajo
27 Poezia shqipe / Agim Shehu; Stavri J. Dajo
28 Dashuria jote : [Poezi] / Kostas Montis; Stavri J. Dajo
29 Zorba, ballkanasi i papërsëritshëm : [Niko Kazanzaqis] / Stavri J. Dajo
30 Politika e Fuqive të Mëdha ndaj Shqipërisë pas konfliktit shqiptaro - jugosllav / Stavri J. Dajo
31 Diktatura, kur frynin erërat e revoltës : [përpjekjet e mërgatës për të përmbysur diktaturën] / Stavri J. Dajo
32 Ahmet Zogu dhe "lufta" në emigracion me Mit'hat Frashërin / Stavri J. Dajo
33 Këshillat e Hrushovit për Enver Hoxhën : marrëdhëniet e Shqipërisë me Jugosllavinë dhe Greqinë dhe politika e Moskës në Ballkan në vitet 1953-1962 / Stavri J. Dajo
34 Ndërhyrjet e Moskës në konfliktet Tiranë - Beograd : marrdhëniet e Shqipërisë me Jugosllavinë dhe Greqinë dhe politika e Moskës në Ballkan në vitet 1953-1962 / Stavri J. Dajo
35 Moska apel Athinës : hiqni ligjin e luftës me Shqipërinë! : marrëdhëniet e Shqipërisë me Jugosllavinë dhe Greqinë dhe politika e Moskës në Ballkan në vitet 1953 - 1962 / Stavri J. Dajo
36 Rruga e gabuar e Hoxhës pas vdekjes së Stalinit : arkivat sovjetike. Marrëdhëniet e Shqipërisë me Jugosllavinë dhe Greqinë dhe politika e Moskës në Ballkan në vitet 1953 - 1962 / Stavri J. Dajo
37 Shanset e humbura për paqe në vitet '60 : marrëdhëniet e Shqipërisë me Jugosllavinë dhe Greqinë dhe politika e Moskës në Ballkan në vitet 1953 - 1962 / Stavri J. Dajo
38 Gjuha letrare kombëtare shqipe dhe përshkallëzimi i një debati / Stavri J. Dajo
39 Mospërfillja kriminale për cungimin e shqipes : debatet shterp për ndryshimet e "ë"-së / Stavri J. Dajo
40 Mehdi Frashëti më 1944 : Duam shtet greko-shqiptar / Stavri J. Dajo

Show details      New search