Paraqitje e shkurtër e regjistrimeve të gjetura

Numri i regjistrimeve të gjetura është 38 dhe numri i regjistrimeve të shfaqura është 38.
Një paraqitje më e detajuar e regjistrimit mund të përftohet pasi ju të klikoni paraqitjen e shkurtër të tij. Gjithashtu ju mund të shënoni regjistrimet dhe të shtypni butonin "Shfaq detajet" për një paraqitje më të detajuar.
1 Tre musketierët / James Cameron; Alexandre Dumas (père); O. Gjebrea; Frank Humphris; Elsa Goga
2 Konti i Monte Kristos : roman / Alexandre Dumas (père); Halit Selfo; Petrit Ymeri
3 Konti i Monte Kristos : roman / Alexandre Dumas (père); Halit Selfo; Petrit Ymeri
4 Konti i Monte Kristos : përshtatur për moshat e reja / Malvina G. Vogel; Alexandre Dumas (père); Gazmend Goci
5 Théâtre complet / Alexandre Dumas (père); Fernande Bassan
6 Konti i Monte Kristos : (i treguem për fëmij) / Alexandre Dumas (père); Masar Murtezai; Mehmet Gjevori
7 Tre muskëterët : [ritreguar për fëmijë] / Clare West; Alexandre Dumas (père); Arlinda Kondi; Silvana Leka
8 Tre muskëterët : roman i përshtatur për fëmijë / Deborah G. Felder; Alexandre Dumas (père); Ajsela Koka; Vladimir Bako
9 Memorie di Giuseppe Garibaldi : precedute da un discorso su Garibaldi di Vittorio Hugo / Alexandre Dumas (père)
10 Pierrot si alte povestiri / Alexandre Dumas (père); Georgeta Padureleanu
11 Njeriu me maskë hekuri : roman për fëmijë / Paul Mantell; Alexandre Dumas (père); Dritan Koka; Vladimir Bako
12 Tre mosketierët : [përshtatur për fëmijë] / Alexandre Dumas (père); Ilda Daci; Elvana Tufa
13 Tulipani i zi : [përshtatur për fëmijë] / Alexandre Dumas (père); Klodian Shehi; Elvana Tufa
14 Konti i Monte Kristos : roman / Alexandre Dumas (père); Halit Selfo; Vandush Vinçani; Safo Marko
15 Konti i Monte Kristos : roman / Alexandre Dumas (père); Halit Selfo; Vandush Vinçani; Safo Marko
16 Konti i Monte Kristos : roman / Alexandre Dumas (père); Halit Selfo; Vandush Vinçani; Safo Marko
17 Konti i Monte Kristos : roman / Alexandre Dumas (père); Halit Selfo; Vandush Vinçani; Safo Marko
18 Konti i Montekristo's : romancë misteresh, avanturash dhe thesaresh të fshehur / Alexandre Dumas (père); Kostë Çekrezi
19 Konti i Montekristos / Alexandre Dumas (père)
20 Të tre musketerët / Alexandre Dumas (père); Thanas Floqi
21 Konti i Montekristos / Alexandre Dumas (père); Kostë Çekrezi
22 Konti i Montekristo's : romancë misteresh, aventurash dhe thesaresh të fshehur / Alexandre Dumas (père); Kostë Çekrezi; Stefan Rodi
23 Robin Hudi / Alexandre Dumas (père); Mikel Marku
24 The Count of Monte Cristo : [botim për fëmijë] / Alexandre Dumas (père)
25 Konti i Monte Kristos : [përshtatje] / Alexandre Dumas (père); Klodian Shehi; Elvana Zaimi
26 Tre musketierët : [ritreguar për fëmijë] / Joan Cameron; Alexandre Dumas (père); Frank Humphris; Orsida A. Gjebrea
27 Maska e hekurt / Alexandre Dumas (père); Aisa Kokiçi; Elvana Tufa
28 Tre muskëterët : roman / Alexandre Dumas (père); Mira Meksi; Afërdita Cesula
29 Ali Pasha - krime famëkeqe : roman / Alexandre Dumas (père); Blendi Lami; Alda Bardhyli
30 Gostia e konteshës Berta : roman për fëmijë / Alexandre Dumas (père); Dhurim Koçi
31 Nata e Shën Bartolomeut : (Mbretëresha Margot) : roman / Alexandre Dumas (père); Jordan Haxhinikolla
32 Tre musketerët : roman / Alexandre Dumas (père); Mira Meksi; Dorina Paço
33 Tre musketerët : roman / Alexandre Dumas (père); Mira Meksi; Dorina Paço
34 Konti i Monte Kristos : [përshtatur për fëmijë] / Alexandre Dumas (père); Migena Mata; Orjona Tresa
35 Robin Hudi sipas Aleksandër Duma / Silvia Roncaglia; Alexandre Dumas (père); Fabiano Fiorin; Rigel Rizaj; Dorina Basha
36 Ali Pasha / Alexandre Dumas (père); Fatmir Myrteza Dibra; Rexhep Hida
37 Koka në Stamboll trupi në Janinë : [Fundi i Ali Pashë Tepelenës] / Alexandre Dumas (père)
38 Homeriku plak i Janinës : [Ali Pashë Tepelena] / Alexandre Dumas (père); Miço Gubera

Show details      New search