Paraqitje e shkurtër e regjistrimeve të gjetura

Numri i regjistrimeve të gjetura është 13 dhe numri i regjistrimeve të shfaqura është 13.
Një paraqitje më e detajuar e regjistrimit mund të përftohet pasi ju të klikoni paraqitjen e shkurtër të tij. Gjithashtu ju mund të shënoni regjistrimet dhe të shtypni butonin "Shfaq detajet" për një paraqitje më të detajuar.
1 Das Drama im albanischen Theater von heute / Maximilian Lambertz
2 Albanien erzählt : ein Einblick in die albanische Literatur / Maximilian Lambertz
3 Gjergj Fishta und das albanische Heldenepos Lahuta e Malcis = Lahute des Hochlandes : eine Einführung in die albanische Sagenwelt / Maximilian Lambertz
4 Lehr-und Lesebuch des Albanicshen / Maximilian Lambertz; Gjergj Pekmezi
5 Zwischen Drin und Vojusa : Märchen aus Albanien / Maximilian Lambertz; Axel Lesoschek
6 Raport mbi studimet e mia linguistike në Shqipëri nga mesi i majit deri në fund të gushtit 1916 / Maximilian Lambertz; Shpëtim Sala; Ramiz Lushaj
7 Periudha hipotetike në gjuhën shqipe / Maximilian Lambertz; Tefë M. Topalli; Edmond Malaj; Veniamin Dashi; Tefë M. Topalli
8 Midis Drinit dhe Vjosës : përralla nga Shqipëria / Maximilian Lambertz; Sokol Mici; Edmond Malaj
9 Maximilian Lambertz dhe "Posta e Shqypniës" / Maximilian Lambertz; Tefë M. Topalli; Edlira Bushati
10 Udhëtimi në Mirditë / Maximilian Lambertz
11 " Kohët e vjetra, të arta" të Shqipërisë : [udhëtim në Mirditë] / Maximilian Lambertz; Robert Elsie
12 Lambertzi e Pader Justin Rrota në një letërkëmbim të censuruem nga diktatura / Justin Rrota; Maximilian Lambertz; Kolec Çefa
13 Tirana e qerpiçit... : gjashtë foto të rralla të 1916-ës nga Maksimilian Lambertz / Maximilian Lambertz; Admirina Peçi

Show details      New search