Paraqitje e shkurtër e regjistrimeve të gjetura

Numri i regjistrimeve të gjetura është 24 dhe numri i regjistrimeve të shfaqura është 24.
Një paraqitje më e detajuar e regjistrimit mund të përftohet pasi ju të klikoni paraqitjen e shkurtër të tij. Gjithashtu ju mund të shënoni regjistrimet dhe të shtypni butonin "Shfaq detajet" për një paraqitje më të detajuar.
1 Koncerti i katër netëve nuk ka kushtuar shumë: [Intervistë ] / Osman Mula
2 Tek ne komikja është shumë pranë tragjikes / Osman Mula
3 Klima demokratike favorizon artin :Intervistë me regjisorin dhe kompozitorin e mirënjohur Osman Mula / Osman Mula
4 TV eshtë kthyer në rajon policie / Osman Mula
5 Tridhjetë e pesë vjet këngë në Fest'96 / Osman Mula
6 Më shumë paqe që të shijojmë më shumë artin :Intervistë me Osman Mulën, Drejtor i Departamentit të Programeve Artistike në TV Shqiptar / Osman Mula
7 Kam një fatkeqësi :jam idealist :Me regjisorin Osman Mula / Osman Mula
8 Mula :do të doja të isha përsëri 20 vjeç... :Shkodra është një mangall (tangar) plot me prush / Osman Mula
9 RTSH- model i institucionit servil / Osman Mula
10 Indiferencë apo falimentim!... : [RTVSH] / Osman Mula
11 Osman Mula : Rikthehet në televizion regjisori "rebel" [Intervistë] / Osman Mula; Violeta Murati
12 Kur shoh Mafian në RTV Shqiptar, "Oktapodi" më duket film humoristik : [Problemet e televizionit publik shqiptar] / Osman Mula
13 Artisti ka nevojë për kritika dhe jo për "llokume" / Osman Mula; Arlinda Canaj
14 Respekte Amerikë... ! : Po deshe Amerikën duhet të njohësh modelin amerikan : [Reportazh] / Osman Mula
15 " Përkulem me respekt para rrugicës ku kam lé, familjes dhe këngës" : intervistë me regjisorin, saksofonistin dhe këngëtarin Mula / Osman Mula; Eglantina Nasi
16 Festivali i 11 - të ishte një kurth i byroistëve për të burgosur artistët / Osman Mula; Rigels Malile; Genta Kondi
17 RTSH ka dështuar, madje i mirëorganizuar ndër vite për të patur këtë dështim / Osman Mula
18 Fati i trishtë i Saksofonit : flet muzikanti, rregjisori për historinë e rrallë të instrumentit magjik në Shqipëri / Osman Mula; Ermir Hoxha
19 Kush e mban peng Radio Televizionin Shqiptar? / Osman Mula
20 Ju rrëfej jetën mes muzikës dhe regjizurës / Osman Mula; Rezarta Dhoga
21 Dëshira për modernen futi lloj - lloj njerëzish në muzikë, tregu ka zbritur në rrugë : regjisori dhe kompozitori i njohur sugjeron një seleksionim profesional në krijimtarinë muzikore / Osman Mula; Julia Vrapi
22 Festivali i Këngës Popullore, një risi e TVSH-së : flet regjisori dhe muzikanti Osman Mula / Osman Mula; Albert A. Zholi
23 Talent dhe vokal i lindur : kompozitori dhe regjisori i njohur tregon vitet e gjata të njohjes me këngëtaren e famshme Vaçe Zela / Osman Mula
24 Në regjimin komunist arti vlerësohej pasi çdo gjë ideologjizohej / Osman Mula; Albert A. Zholi

Show details      New search