Paraqitje e shkurtër e regjistrimeve të gjetura

Numri i regjistrimeve të gjetura është 166 dhe numri i regjistrimeve të shfaqura është 50.
Një paraqitje më e detajuar e regjistrimit mund të përftohet pasi ju të klikoni paraqitjen e shkurtër të tij. Gjithashtu ju mund të shënoni regjistrimet dhe të shtypni butonin "Shfaq detajet" për një paraqitje më të detajuar.
1 Pa një ditë lumnie : vjersha të zgjedhura / Havzi Nela; Ramadan Musliu
2 Për atë që iku : poezi / Zyhdi Morava; Ramadan Musliu
3 Masakër komuniste në Buzëmadhe : ese / Petrit Palushi; Ramadan Musliu
4 Shkrimtari dhe anatemat : ese dhe kritika / Petrit Palushi; Ramadan Musliu
5 I gjuaj ëndrat me gurë : poezi / Agim Gjakova; Ramadan Musliu
6 Zaret u hodhën : poezi / Leka Ndoja; Ramadan Musliu
7 Kandili i De Radës / Thoma Kacorri; Ramadan Musliu
8 Çështja shqiptare dhe kriza ballkanike / Fatos Arapi; Ramadan Musliu
9 Veçanti ligjërimesh poetike / Anton N. Berisha; Ramadan Musliu
10 Zoti nuk është shqiptar / Azem Shkreli; Ramadan Musliu
11 Kënga e sibilave : poezi / Ramadan Musliu; Zija Çela
12 Ora e qoftëlargut : poezi / Skënder Zogaj; Ramadan Musliu
13 Gjeografi e thyer : poezi / Shefket Brajshori; Ramadan Musliu
14 Karvani i bardhë / Azem Shkreli; Ramadan Musliu
15 Mesha e demonëve / Gazmend Krasniqi; Ramadan Musliu
16 Shplakja e Santa Marisë / Lazër Stani; Ramadan Musliu
17 Vdekje pa emër : tregime / Mehmet Kraja; Ramadan Musliu
18 Kthim grek : publicistikë / Mero Baze; Ramadan Musliu
19 Nji shkurtim kujtimesh mbi kryengritjen shqyptare të vjetit 1912 / Hasan Prishtina; Ramadan Musliu
20 16 Shekuj / Ramadan I. Sokoli; Ramadan Musliu
21 Tjetër është në anë tjetër : poezi / Eneida Topi; Ramadan Musliu
22 Dyert e gjalla : poezi : me dy akte dhe një intermexo / Visar Zhiti; Ramadan Musliu
23 Sipas flokëve të plakave. Muzikë në makinë : poezi dhe tregime / Luljeta Dano; Ramadan Musliu
24 Jeta nuk është reale : poezi / Arif Kutleshi; Ramadan Musliu
25 Shëmbëllimi i bijës : poezi dhe prozë / Pashaj; Ramadan Musliu
26 Konfiguracione narrative / Ramadan Musliu; Ymer Çiraku
27 Muzgu i grave : roman / Sami Neza; Ramadan Musliu
28 Floknaja e muzgut : poezi / Arben Çejku; Ramadan Musliu
29 Ave Maria bahet lot : poezi / Ledia Dushi; Ramadan Musliu
30 Të shtunën ndize një qiri : poezi / Arben Prendi; Ramadan Musliu
31 Hijet e shekujve : novela / Kasëm Trebeshina; Ramadan Musliu
32 Frutat bizare : poezi / Basri Çapriqi; Ramadan Musliu
33 Gjysëmkubizëm : poezi / Luljeta Lleshanaku; Ramadan Musliu
34 Jastëku i ëndrrave : vjersha e poema për fëmijë / Ali Huruglica; Ramadan Musliu
35 Gostia : roman / Bashkim Shehu; Ramadan Musliu
36 El Dorado : poezi / Kliton Nesturi; Ramadan Musliu
37 Endrrat e Pjetër Hilës : roman / Pertef Kruja; Ramadan Musliu
38 Cirka e vargut / Ymer Berbati; Ramadan Musliu
39 Muharrem Bajraktari në vitet 1945-1946 / Petrit Palushi; Ramadan Musliu
40 Vashat nguten me u ba gra : poezi / Arben Prendi; Hasan Lekaj; Ramadan Musliu
41 Ad absurdum : procese dhe kunderprocese : publicistikë dhe intervista / Lazër Stani; Ramadan Musliu
42 Sarkofagu i këngës / Bajram Qerimi; Ramadan Musliu
43 Kordelja e artë hënëdrapri / Bajram Qerimi; Agron Bajrami; Ramadan Musliu
44 Erosi prej argjile / Bajram Qerimi; Ramadan Musliu
45 Shija e verës / Bajram Qerimi; Ramadan Musliu
46 Gostia : roman / Bashkim Shehu; Ramadan Musliu
47 Misteri i rrëfimit : kritikë letrare dhe ese / Petrit Palushi; Ramadan Musliu
48 Këngët barbare : poezi / Leka Ndoja; Ramadan Musliu
49 Kukësi në 79 ditë / Petrit Palushi; Ramadan Musliu
50 Të jetosh brënda një pasthirrme : poezi / Myftar Gjana; Ramadan Musliu

Ka 116 regjistrime në faqen tjetër

Show details      Next 50 hit(s)  New search