Paraqitje e shkurtër e regjistrimeve të gjetura

Numri i regjistrimeve të gjetura është 10 dhe numri i regjistrimeve të shfaqura është 10.
Një paraqitje më e detajuar e regjistrimit mund të përftohet pasi ju të klikoni paraqitjen e shkurtër të tij. Gjithashtu ju mund të shënoni regjistrimet dhe të shtypni butonin "Shfaq detajet" për një paraqitje më të detajuar.
1 " Më ka bllokuar hierarkia në art" : [Piktura] / Gjovalin Paci; Teuta Meçi
2 Piktura lidh njeriun me Zotin : [bisedë me piktorin] / Gjovalin Paci; Mirvjena Dizdari
3 Imazh i Nënë Terezës, frymëzuesi i ekspozitës sime : intervistë me piktorin / Gjovalin Paci; Mimoza Dhëmbi
4 " Shenjtërimi" femëror i ngacmimeve : [intervistë me piktorin rreth ekspozitës së tij për Nënë Terezën] / Gjovalin Paci; Blerina Goce
5 Ja pse jam konsideruar i padëshiruar mes piktorëve shqiptarë : [intervistë me piktorin] / Gjovalin Paci; Fatiola Kurteshi
6 Theva protokollin për t'i dhuruar kryeparlamentares austriake portretin e Nënë Terezës / Gjovalin Paci; Leonard Veizi
7 Të mirat e natyrës së qetë : artet pamore/ Për ekspozitën e dytë të Edmond Tullumanit, magji me motive shqiptare / Gjovalin Paci
8 Mund të durohen vetëm gjërat ekstreme / Gjovalin Paci; Valeria Dedaj; Elsa Demo
9 Arti pamor kërkon riorganizim, sot kemi struktura mbi struktura : piktori Gjovalin Paci hap ekspozitën "Skënderbeu kalorësi i lirisë dhe simboli i bashkimit" [intervista] / Gjovalin Paci; Julia Vrapi
10 Familja ime erdhi nga Firence, pasi u shpërbë nga Mediçët : piktori rrëfen historinë e rrallë të familjes / Gjovalin Paci; Leonard Veizi

Show details      New search