Paraqitje e shkurtër e regjistrimeve të gjetura

Numri i regjistrimeve të gjetura është 8 dhe numri i regjistrimeve të shfaqura është 8.
Një paraqitje më e detajuar e regjistrimit mund të përftohet pasi ju të klikoni paraqitjen e shkurtër të tij. Gjithashtu ju mund të shënoni regjistrimet dhe të shtypni butonin "Shfaq detajet" për një paraqitje më të detajuar.
1 Drejtoria e formimit të brendshën të ushtrisë që drejtohet nga Fatmir Zani identike si ish-drejtoria politike e Ziqiri Meros dhe Bajram Ballës; [Intervistë] / Veli Rada
2 Partizani kampion simbolik i dimrit / Veli Rada
3 E ndiej shumë mungesën e skenës, pluhurin e saj... / Veli Rada; Flori Slatina
4 Humbja është e thellë..., por jo dramë : [Ndeshja Rusi - Shqipëri] / Veli Rada
5 Shuhet "La voce d'Italia" : [Sandro Ciotti, komentator sportiv radiofonik] / Veli Rada
6 Ja pse iu futa politikës / Veli Rada; Esmeralda Bardhyli
7 Humori në Shqipëri është banal, i shërben komercialitetit / Veli Rada; Fatiola Kurteshi
8 Sporti dhe humori të pandashme në jetën time / Veli Rada; Gazmend Agai

Show details      New search