Paraqitje e shkurtër e regjistrimeve të gjetura

Numri i regjistrimeve të gjetura është 41 dhe numri i regjistrimeve të shfaqura është 41.
Një paraqitje më e detajuar e regjistrimit mund të përftohet pasi ju të klikoni paraqitjen e shkurtër të tij. Gjithashtu ju mund të shënoni regjistrimet dhe të shtypni butonin "Shfaq detajet" për një paraqitje më të detajuar.
1 Gjeografia e dhembjes : poezi / Jakup Ceraja; Rushit Ramabaja
2 Ankth në dashuri / Mrikë Krasniqi; Rushit Ramabaja
3 Vite me plagë : roman / Ibrahim Kadriu; Rushit Ramabaja
4 Gogozheli i Gogozhinës : roman / Rifat Kukaj; Rushit Ramabaja
5 Kompjuteri i rosakut të vogël : pjesë teatrale dhe tregime të shkurtra për fëmijë / Nuhi Islami; Rushit Ramabaja
6 Të dielën erdhi Rozafa : roman / Rushit Ramabaja; Nazmi Rrahmani
7 Dyjaret bonjake : roman satirik / Shkëlzen Zhubi; Rushit Ramabaja
8 Lahuria e lulemollëve / Beqir Buzuku; Rushit Ramabaja; Rasim Vllasaliu; Ismet Zejnullahu
9 Përtej të sotmes : novelë fantastiko-shkencore / Beqir Buzuku; Rushit Ramabaja
10 Gjergji në tokën e Gjergjit / Riza Greicevci; Rushit Ramabaja
11 Fajnitë e apostujve : roman / Rushit Ramabaja; Mehmet Kajtazi
12 Baladë për vendlindjen : tregime / Rushit Ramabaja; Arif Demolli
13 Pafundësi e përbotshme : poezi / Qerim Pllana; Rushit Ramabaja
14 Përjetime të hidhura : (fletëza jete) / Shkëlzen Zhubi; Rushit Ramabaja
15 Njerëz thjeshtër / Tafil Duraku; Rushit Ramabaja
16 Kryezoti i fermës së qenve : triptik / Rushit Ramabaja
17 Qëndistarja s'ka mort : dramë / Shqipe Hasani; Rushit Ramabaja
18 Kopshti i shpirtit : poezi për fëmijë / Nebih Bunjaku; Rushit Ramabaja
19 Porosi e nënës : (roman i shkurtër shqiptar) / Tafil Duraku; Rushit Ramabaja
20 Lufta me dy biga : (roman i shkurtër shqiptar) / Tafil Duraku; Rushit Ramabaja
21 Tri ditët e shtojzovalles : (novelë) / Beqir Buzuku; Rushit Ramabaja
22 Atdheu me dy zemra : poezi për fëmijë dhe të rinj / Beqir Buzuku; Rushit Ramabaja
23 Çelësat majë lapsi / Beqir Buzuku; Rushit Ramabaja
24 Gjëmë e nënës : (roman i shkurtër shqiptar) / Tafil Duraku; Rushit Ramabaja
25 Çupëlina / Rushit Ramabaja
26 Grigja : roman / Rushit Ramabaja; Rifat Kukaj
27 Gjergj Elez Alia : novelë / Rushit Ramabaja; Kostandin Leli
28 Gjergj Elez Alia / Rushit Ramabaja
29 Shqiponjat e agimit / Rushit Ramabaja
30 Kopshti i shpirtit : poezi për fëmijë / Nebih Bunjaku; Rushit Ramabaja
31 Elegjia e qyqes : poezi / Nebih Bunjaku; Rushit Ramabaja
32 Kush qe ai që s'ishte Fidia: Një interpretim i mundshëm i romanit "Ai që nuk ishte Fidia" të Hida Halimit / Rushit Ramabaja
33 Nuk do ta nënshkruajmë robërinë : [Analizë historike] / Rushit Ramabaja
34 E vdekura rrëmben burrin / Rushit Ramabaja
35 Qëndistarja e flamurit : [Intervistë marrë Marigo Pozio-s, veprimtare e lëvizjes për çlirimin kombëtar] / Rushit Ramabaja
36 Metafora e rinjohjes së vetvetes :Trashe Jaku, Vargje shiu / Rushit Ramabaja
37 Një epos dhe dy botët e tij : ese : [Cikli i Kreshnikëve] / Rushit Ramabaja
38 Shtëpia e pleqve inatçinj : akademia, shkrimtarët dhe inkuizitorët : për vështrimin monografik "Kosova" të Akademisë së Shkencave dhe Arteve në Kosovë dhe për dëbimin e mbi 50 autorëve nga universi letrar / Rushit Ramabaja
39 Zëri i pektisit pellazgjik : [Sofia Doko Arapaj, Nëntë detet e Orfeut", reçension] / Rushit Ramabaja
40 Një ngrehinë e gjeniut për gjeniun : ( Ismail Kadare "Hamleti, princ i vështirë", ese) / Rushit Ramabaja
41 Stinët e sagta të rinjohjes / Rushit Ramabaja

Show details      New search