Paraqitje e shkurtër e regjistrimeve të gjetura

Numri i regjistrimeve të gjetura është 40 dhe numri i regjistrimeve të shfaqura është 40.
Një paraqitje më e detajuar e regjistrimit mund të përftohet pasi ju të klikoni paraqitjen e shkurtër të tij. Gjithashtu ju mund të shënoni regjistrimet dhe të shtypni butonin "Shfaq detajet" për një paraqitje më të detajuar.
1 Biblioteka Kombëtare e Shqipërisë = National Library of Albania / Farfuri Xhaja; Afërdita Sharxhi; Bujar Zajmi
2 Pika e ujit : përralla / Naum Prifti; Bujar Zajmi; Flora Koka
3 Republika e 1100 çudirave : roman për nxënësit e ciklit të ulët / Bedri Dedja; Pandora Dedja; Bujar Zajmi
4 Pika e ujit / Naum Prifti; Bujar Zajmi; Flora Koka
5 Arushi që shkruante me dorën e majtë : përrallë për fëmijët e moshës së ulët shkollore / Naum Prifti; Bujar Zajmi; Tuni Papuçiu
6 Shtëpia e Bubit / Xhevat Beqaraj; Llambi Blido; Bujar Zajmi
7 Ariu artist : novelë për fatosat / Gaqo Bushaka; Bujar Zajmi
8 Brumbullak, rrumbullak : gjëegjëza / Muharrem Gazioni; Bujar Zajmi
9 Macja me zile : përralla me vargje / Foto Malo; Bujar Zajmi
10 Tri flutura : poemth / Foto Malo; Bujar Zajmi
11 Tirana / Skënder Jasa; Bujar Zajmi
12 Tirana / Skënder Jasa; Bujar Zajmi
13 Tirana / Skënder Jasa; Bujar Zajmi
14 Tirana / Skënder Jasa; Bujar Zajmi
15 Pleshti : poemë satirike / Dritëro Agolli; Moisi Zaloshnja; Bujar Zajmi
16 Peliçja e kunadhes : përrallë për fëmijët e moshës së ulët shkollore / Naum Prifti; Bujar Zajmi
17 Zogu i vogël këmbëverdhë / Naum Prifti; Bujar Zajmi
18 Si i doli boja rip-tip-tapit : përallë / Çezar Ruhi; Bujar Zajmi
19 Arti- kultura nga diktatura në tranzicion / Bujar Zajmi
20 Disa probleme në artet figurative sot / Bujar Zajmi
21 Disa probleme për artet figurative / Bujar Zajmi
22 Denistifikimi i një periudhe historike :Rreth librit "Fan Noli dhe çështja e Kosovës" (1995) të Mensur Rufit / Bujar Zajmi
23 Narubët -pionierë të artit fotografik shqiptar :Shkas nga albumi fotografik "Albania, Votto dei Balcani" / Bujar Zajmi
24 "Zogu i - I - Me jetue në shekullin e sotëm" / Bujar Zajmi
25 Problemi shqiptar në optikën e të huajve :[Rreth librit "Shqiptarët", vepër e George Fred Williams] / Bujar Zajmi
26 Shqiptarët e Kosovës- elitë e racës sonë: Mbi librin e dr. Vasfi Samimit "Nëna Kosovë" / Bujar Zajmi
27 Fakte të reja rreth flamurit kombëtar që u ngrit në Vlorë më 28 nëntor 1912? / Bujar Zajmi
28 Marrëdheniet ndërfetare në Shqipëri. / Bujar Zajmi
29 Rreth historise së Bibliotekës Kombëtare :Saktësi historike / Bujar Zajmi
30 Duart e piktorit Abdurrahim Buza / Bujar Zajmi
31 Tradita në artet figurative shqiptare / Bujar Zajmi
32 Profeti Muhamet në veprën e Gëtes / Bujar Zajmi
33 Ndërmjet dy faktesh, një krijimtari / Bujar Zajmi
34 Bujar Zajmi : 51 vjet krijimtari "e panjohur" / Bujar Zajmi; Monda Shima
35 Bujar Zajmi piktori i heshtjes / Bujar Zajmi; Leontina Nika
36 " Kolazh" me portrete : [intervistë me piktorin për ekspozitën e tij të 50 vjetëve krijimtari] / Bujar Zajmi; Blerina Goce
37 Talentet e artit pamor shqiptar nuk duhet të imitojnë botën : [intervistë me piktorin] / Bujar Zajmi; Julia Vrapi
38 Nudot kubiste të Bujar Zajmit : [ekspozitë vetjake në Galerinë e Arteve] / Bujar Zajmi; Aida Tuci
39 E burgosa artin tim, të mos i shërbeja politikës : piktori ekspozon "tironsit" e vjetër e të rinj në GKA / Bujar Zajmi; Alma Mile
40 Arti ka humbur formën kombëtare, imitimi i mjeshtrave të botës nuk të bën më perëndimor / Bujar Zajmi; Julia Vrapi

Show details      New search