Paraqitje e shkurtër e regjistrimeve të gjetura

Numri i regjistrimeve të gjetura është 7 dhe numri i regjistrimeve të shfaqura është 7.
Një paraqitje më e detajuar e regjistrimit mund të përftohet pasi ju të klikoni paraqitjen e shkurtër të tij. Gjithashtu ju mund të shënoni regjistrimet dhe të shtypni butonin "Shfaq detajet" për një paraqitje më të detajuar.
1 Abaz Aliu, Paqja qoftë mbi të! / Badr Shahin; Genc Mlloja; Xhevdet Shehu
2 Si "erdhi" Abaz Aliu në Tomor / Viktor Z. Bakillari
3 Vendi i shenjtë : [varri i Abaz Aliut] / Badr Shahin
4 Pelegrinazh madhështor për festën e Abaz Aliut, në Tomor / Ilia Terpini; Nuri Çuni
5 Ylli Baka përmendore për Abaz Aliun në Kulmak : kengetar i muzikës popullore / Gëzim Llojdia
6 Abaz Aliu : poezi / Naim Frashëri
7 Martirizimi i Abaz Aliut : me rastin e pelegrinazhit të besimtarëve bektashinj në Malin e Tomorrit

Show details      New search