Paraqitje e shkurtër e regjistrimeve të gjetura

Numri i regjistrimeve të gjetura është 11 dhe numri i regjistrimeve të shfaqura është 11.
Një paraqitje më e detajuar e regjistrimit mund të përftohet pasi ju të klikoni paraqitjen e shkurtër të tij. Gjithashtu ju mund të shënoni regjistrimet dhe të shtypni butonin "Shfaq detajet" për një paraqitje më të detajuar.
1 Arti, si polemikë me vetveten dhe të tjerët : Ekspozitë multimediatike e piktorit Xhovalin Delia / Neritana Kraja
2 Delia, piktori që rrëfen "përrallat" shqiptare në Firence
3 Tiranë - Firence një penel nuk ka qetësi : [Xhovalin Delia - piktor] / Elsa Demo
4 Colours of Albania : [ekspozita e pikturës "Ngjyrat e Shqipërisë"] / Xhovalin Delia
5 Roza Anagnosti, perëndia e dashurisë në Akademinë e Arteve : Xhovalin Delia prezanton romanin e tij të parë: ["Venere"] / Petrika Grosi
6 " Venere", ose të dashurosh dashurinë : [Xhovalin Delia, "Venere", roman] / Xhovalin Delia; Anila Mema
7 Xhovalin Delia, rrezikon me Venerën e Botiçelit : [Xhovalin Delia, "Venere"] / Dhurata Hamzai
8 E lashë Shqipërinë për të njohur "botën e ndaluar" / Xhovalin Delia; Suzana Kuka (Varvarica)
9 Artistë shqiptarë, një ekspozitë për pavarësinë në Romë : në Muzeun e qytetërimit romak 17 shqiptarë. Ekspozita "Pavarësi kombëtare & varësi universale" konceptuar nga Xhovalin Delia / Alma Mile
10 Nacionalizmi i artit primitiv dhe i dëmshëm : [intervistë me artistin shqiptar, fitues në Bienalen IX-të Firences] / Xhovalin Delia; Aida Tuci
11 Politika me art, artistllëku me karar : [intervistë me artistin, fitues i Çmimit të 1-rë në Bienalen e Firences] / Xhovalin Delia; Valeria Dedaj

Show details      New search