Paraqitje e shkurtër e regjistrimeve të gjetura

Numri i regjistrimeve të gjetura është 9 dhe numri i regjistrimeve të shfaqura është 9.
Një paraqitje më e detajuar e regjistrimit mund të përftohet pasi ju të klikoni paraqitjen e shkurtër të tij. Gjithashtu ju mund të shënoni regjistrimet dhe të shtypni butonin "Shfaq detajet" për një paraqitje më të detajuar.
1 Ashtu si më parë unë e dua punën time : [Federico Felini, kinoregjisori, kinodramaturgu]
2 Federiko Felini, i tradhtuar nga Italia / Kostaq Xoxa
3 I dashuri "rrencak" : vdes Federico Fellini: kishte lindur në Rimini më 1920 / Indro Montanelli; Besnik Dizdari
4 Një stacion për Felinin : [autori flet për takimin e fundit me regjisorin e madh të neorealizmit, Federiko Felini] / Gianni Volpi; Elsa Demo
5 Fellini, zbulohen letrat sekrete për Tullion : skenaristi i njohur italian, i quajtur "Pena e artë" ka festuar 100 vjetorin e lindjes / Massimo Novelli
6 Duke kujtuar jetën e ëmbël : [Roberto Chiesi, kritik kinemaje, sjell në Tiranë "La Dolce Vita" të Fellinit] / Roberto Chiesi; Elsa Demo
7 Neorealizmi italian flet me ikonën : [filmat e regjisorit italian Fellini në Tiranë] / Gani Mehmetaj
8 Dënuar si "mëkatar publik" : [rregjisori i njohur i shekullit 20 Federico Fellini] / Violeta Murati
9 Felini dhe Shqipëria që njohu : [dokumentar për regjisorin e madh Italian, prezantuar në Shqipëri nga mbesa, gazetarja Françeska Felini] / Aida Tuci

Show details      New search