Paraqitje e shkurtër e regjistrimeve të gjetura

Numri i regjistrimeve të gjetura është 6 dhe numri i regjistrimeve të shfaqura është 6.
Një paraqitje më e detajuar e regjistrimit mund të përftohet pasi ju të klikoni paraqitjen e shkurtër të tij. Gjithashtu ju mund të shënoni regjistrimet dhe të shtypni butonin "Shfaq detajet" për një paraqitje më të detajuar.
1 Ceni, mjeku i pesëqindmijë pacientëve : jeta dhe vepra e ortopedit popullor, Hysen Kazazi / Haki I. Arbana; Sokol Jakova
2 U bëre çudibërës perëndie : [Cen Kazazi. Poezi] / Minella Kureta
3 Shuhet Ceni Lakut mjeku i 500 mijë pacientëve : [Hysen Kazazi] / Rezarta Delisula
4 " Ceni i Lakut" njeriu që ia njihte "huqet" kockave : Kush ishte doktori që shëronte thyerjet dhe ndrydhjet : [Hysen Kazazi] / Rezi Nika
5 Kazazët, "dinastia" e mjekëve popullorë : djemtë e Cenit të Tiranës trashëgojnë "profesionin e babait" : flet Besnik Kazazi, djali i mjekut / Anila Çuli
6 Ceni si ua ngjiste kockat byroistëve : legjenda e mjekut popullor Cen Kazazi / Enkelejda Topi

Show details      New search