Paraqitje e shkurtër e regjistrimeve të gjetura

Numri i regjistrimeve të gjetura është 14 dhe numri i regjistrimeve të shfaqura është 14.
Një paraqitje më e detajuar e regjistrimit mund të përftohet pasi ju të klikoni paraqitjen e shkurtër të tij. Gjithashtu ju mund të shënoni regjistrimet dhe të shtypni butonin "Shfaq detajet" për një paraqitje më të detajuar.
1 Krahët e Shpendit : poezi / Bardhyl Llagami
2 Krahët e Shpendit : poezi / Bardhyl Llagami
3 Krahët e Shpendit : poezi / Bardhyl Llagami
4 Krahët e Shpendit : poezi / Bardhyl Llagami
5 Krahët e shpendit : poezi / Bardhyl Llagami
6 Krahët e Shpendit : poezi / Bardhyl Llagami
7 Krahët e shpendit : vargje kuq e zi / Bardhyl Llagami
8 Skerdi Llagami, oficeri tiranas që u vra në shtabin e Ali Ahmetit / Bardhyl Llagami; Dashnor Kaloçi
9 Shpendi, ramboja shqiptar që tmerroi serbët : [Skerdilajd Llagami nga Tirana, me origjinë kosovare, rënë në luftën e shqiptarëve të Maqedonisë] / Luan Kondi
10 Ai jeton në viset e këngës dhe poezisë : [Skerdilajd Llagami, vrarë në lufën e Kosovës] / Qazim Shemaj
11 Jasemini dhëndër, do na vish në ëndërr : [poezi kushtuar Skerdilajd Llagamit, komandant në UÇK] / Bardhyl Llagami
12 Si shpend nëpër trojet shqiptare : dëshmori tiranas Skerdilajd Llagami që ra për çlirimin e Kosovës / Rajmonda Maleçka
13 Skerdilad Llagami : [poezi për dëshmorin shqiptar të UÇK - së] / Nuredin Lushaj
14 Ju rrëfej Skerdin, nga përleshjet me BRISK-un në luftën e Kosovës / Bardhyl Llagami; Leonard Veizi

Show details      New search