Paraqitje e shkurtër e regjistrimeve të gjetura

Numri i regjistrimeve të gjetura është 6 dhe numri i regjistrimeve të shfaqura është 6.
Një paraqitje më e detajuar e regjistrimit mund të përftohet pasi ju të klikoni paraqitjen e shkurtër të tij. Gjithashtu ju mund të shënoni regjistrimet dhe të shtypni butonin "Shfaq detajet" për një paraqitje më të detajuar.
1 Rozafat, gjijashta të artit : [Vladimir Metani, skulptor] / Mehmet Elezi
2 Artisti i bronzit : jep dhe hesht : [Skulptori Vladimir Metani] / Ramadan I. Sokoli
3 Njeriu që derdh në bronx legjendat : [Vladimir Metani] / Vali Qyrfyçi
4 Një jetë mes legjendave dhe bronzit : me Vladimir Metanin, fonditor krijues pranë Qendrës e Realizimit të Veprave të Artit / Fatmira Nikolli
5 Fytyrzime pelazgjike : në shtëpinë e skulptorit Vladimir Metani / Andi Bica
6 Azem Hajdari dhe Stalini, "shokë dhome" : Vladimir Metani, mjeshtër i derdhjeve në bronz tregon se çfarë është bërë këto vite me bustet e realizuar në komunizëm / Entela Resuli

Show details      New search