Paraqitje e shkurtër e regjistrimeve të gjetura

Numri i regjistrimeve të gjetura është 11 dhe numri i regjistrimeve të shfaqura është 11.
Një paraqitje më e detajuar e regjistrimit mund të përftohet pasi ju të klikoni paraqitjen e shkurtër të tij. Gjithashtu ju mund të shënoni regjistrimet dhe të shtypni butonin "Shfaq detajet" për një paraqitje më të detajuar.
1 Artur Muharremi [album] : Mezuraj Muze / Artur Muharremi; Eduard Mezuraj; Moikom Zeqo; Sokrat Ahmataj; Besim Fusha
2 I fundmi i socializmit shpërtheu në portrete nudosh : [Piktori Artur Muharremi] / V. Murati
3 Pikturoj njeriun e shqetësuar, njeriun e anktheve / Artur Muharremi; Selim Kacidhe
4 Në pikturë jam i njëjti / Artur Muharremi; Suzheta Saliaj
5 Artur Muharremi piktori që sjell të perditëshmen e vendit të tij / Flutura Açka
6 " Kërkoj imazhin nga errësira" : [ekspozitë e piktorit Artur Muharremi] / E. D
7 Piktura është luks : [intervistë] / Artur Muharremi; Monda Shima
8 " Mezuraj" boton katalogun luksoz 20 mijë euro : [Albumi i piktorit Artur Muharremi] / Moikom Zeqo; Petrika Grosi
9 Mes nudove të kuqe : krijimtaria e piktorit Artur Muharremi vjen në një katalog
10 Tipologjia krijuese e artistit Artur Muharremi : për një zhvillim bashkëkohor të pikturës moderne / Moikom Zeqo
11 Frymëzime dimri, 10 piktorë në Pogradec : kolonia e lirë e pikturës "Ditë Dimri 2012" mbledh artitstët : Leka, Ahmeti, Haliti, Oseku, Golemi, Muharremi, Zeka, Lako, Vasili e Kostandini / Luan Topçiu

Show details      New search