Paraqitje e shkurtër e regjistrimeve të gjetura

Numri i regjistrimeve të gjetura është 14 dhe numri i regjistrimeve të shfaqura është 14.
Një paraqitje më e detajuar e regjistrimit mund të përftohet pasi ju të klikoni paraqitjen e shkurtër të tij. Gjithashtu ju mund të shënoni regjistrimet dhe të shtypni butonin "Shfaq detajet" për një paraqitje më të detajuar.
1 Një jetë për jetën... / Shefqet Ndroqi; Tarik Llagami
2 Ndërroi jetë Prof. Dr. Shefqet Ndroqi
3 Nderim atdhetarit dhe shkencëtarit të shquar profesor Shefqet Ndroqit / Jonuz Kuçuku
4 Shefqet Ndroqi, një jetë kundër tuberkulozit / Albi Serani
5 Ndroqi, modeli i një familjeje tiranase : [Shefqet Ndroqi] / Hekuran Balla; Zenel Anxhaku
6 Ne, gjimnazistët e Luftës së Dytë Botërore : [Simbas tregimeve të Lumturi Petrelës] / Olimbi Velaj
7 I biri : Shefqet Ndroqi u bë mjek kur i vdiq e ëma: përvjetori i 5 - të i vdekjes së mjekut të shquar / Zirina Llambro
8 Një jetë për jetën : [Doktor Shefqet Ndroqi] / Fatos Lubonja
9 Prof. dr. Shefqet Ndroqi, figurë e shquar e mjekësisë shqiptare
10 Një jetë për jetën : [me Prof. Dr., 1999] / Shefqet Ndroqi; Xhelil Aliu
11 Shefqet Ndroqi, pedagogu i parë i lëndës së tuberkulozit : [in memoriam] / Jul Bushati; Hasan Hafizi
12 Ju kam sjellë dy gurë nga Kosova : Doktor Shefqet Ndroqi, mjeku i paharruar, që u mungon të gjithëve [materiale] / Olimbi Velaj
13 Prof. Dr. Shefqet Ndroqi : një jetë për jetën
14 Prof. Dr. Jul Bushati : mjeku i përzgjedhur nga profesor Ndroqi / Agron Sejamini

Show details      New search